kera76 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witajcie w nowym miejscu, Przepraszam,ze napisałem nie w tym temacie i teraz sie poprawiam.Więc przyczepa ta przeznaczona bedzie dla 2 sporadycznie 3 osób(bez dzieci).Dmc mi pasuje,wym też,układ wnętrza też,użytkowana będzie w 90 proc.nad morzem na kempingach a mam niedaleko bo jestem ze szczecina.Proszę o wasze opinie na jej temat.http://allegro.pl/lmc-450-okazja-hobby-knaus-fendt-burstner-i3657220664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Kolego, a więc najelpiej poporsić kolege z forum który mógłby sam lub z tobą obejrzeć nowy zakup. Jezeli oglądasz sam to warto sprawdzić czy budka nie ma zacieków, przykrych zapachów i czy całe poszycie jest nieruszone. Warto również wziąc ze sobą butle gazową i sprawdzić wszytkie urządzenia ktore pracują na gaz ( kuchenka, ogrzewanie,ewentualnie lampka gazowa czy też bojeler na wode). Przy ogladaniu warto zajrzeć w każdy zakamarek schowków, szafek w ktorych można znaleźć kilka ciekawych mankamentów. Warto również luknąć pod spód przyczepy gdzie możemy sprawdzić oś przyczepy jak ocenić stan podłogi która może mieć dziury/ łaty itd. Jeżeli sprzedawca jest otwarty na wszelkie propzycje jest dobrym sprzedawcą i nie ma nic do ukrycia, jeżeli jest przeciwnie to jest coś nie tak. Pomimo że przyczepy LMC są jedna z najlepszych marek warto jest zabrać ze soba kogoś z forum który pomoze w ocenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Byłem dziś obejrzeć tą budke i ... jest naprawde w bardzo dobrym stanie żadnych śladów napraw, uszkodzeń, zacieków czy dziwnych zapachów ... wszystko ładne zadbane, w środku i na zewnątrz wszystko ok, podwozie i podłoga od spodu też w porządku ... ja nic nie znalazłem do czego mógłbym sie doczepić Co do sprzedającego to ma na daną chwile 6 przyczep i wszystkie w skali szkolnej ocenił bym na 5 Facet bardzo miły rzeczowy i nie zrobiło mu problemu że oglądałem budki "dla kogoś" i nie miałem nawet zamiaru kupna, nie popędzał, każdą pokazał, pozwalał zaglądać w zakamarki ... ogólnie byłem mile zaskoczony i jak ktoś szuka budki to moge go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Byłem dziś obejrzeć tą budke i ... jest naprawde w bardzo dobrym stanie żadnych śladów napraw, uszkodzeń, zacieków czy dziwnych zapachów ... wszystko ładne zadbane, w środku i na zewnątrz wszystko ok, podwozie i podłoga od spodu też w porządku ... ja nic nie znalazłem do czego mógłbym sie doczepić Co do sprzedającego to ma na daną chwile 6 przyczep i wszystkie w skali szkolnej ocenił bym na 5 Facet bardzo miły rzeczowy i nie zrobiło mu problemu że oglądałem budki "dla kogoś" i nie miałem nawet zamiaru kupna, nie popędzał, każdą pokazał, pozwalał zaglądać w zakamarki ... ogólnie byłem mile zaskoczony i jak ktoś szuka budki to moge go polecić Kit,dziek.za obejrzenie i za poswięcenie swojego czasu.Jestem zadowolony,że oceniles ja dobrze bo juz mam dosyc poszukiwań.Mój plan dzialania jest taki,że za tydzień jadę ją obejrzeć,jeśli ty nie bedziesz mógł,to niezaleznie od tego umówimy sie w dogodnym dla ciebie czasie,bo wolałbym żebys sprawdził sam czy wszystko działa i jest ok.Tak jak rozmawialismy tel. będę z toba w kontakcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie ma sprawy ja będę niestety do dyspozycji dopiero po 17listopada ale jak by coś to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 A co śądzicie o tych budkach?http://allegro.pl/euroland-430-hobby-dethleffs-tec-prywatna-i3553166777.html http://allegro.pl/hobby-exlusive-1997r-jesienna-cena-i3638139644.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatadyrektor Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Euroland niezły, ale mi się bardziej podoba LMC. Coś z nim nie tak że szukasz innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Euroland niezły, ale mi się bardziej podoba LMC. Coś z nim nie tak że szukasz innych? Tego nie wiem,Kit oglądał i ocenił ją pozytywnie,mam nadzieję,że jest ok.bo w sobotę jadę oglądać.Ciekawe czy wrócę z nią na haku.Jesli mam być szczery to pewnie ciężko będzie podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam,wtrące się kapke w temat.Proponuje koledze skupić się bardzo na wszystkich zakamarkach mebli i schowków,bo wygąd zewnętrzny jest wzorowy.Ja ganiam po Polsce za cepką dla córki i już mi powoli opadają ręce.Ludzie zachwalają swoje na maksa,a po oględzinach twierdzą,że nie widzieli do tej pory żadnych zacieków ani odklejonych tapet.Naprawde warto ponurkować głębiej i wyeliminować na wejściu wszystkie buble.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No właśnie,tylko czy ja będę potrafił znaleźć ewentualne mankamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No właśnie,tylko czy ja będę potrafił znaleźć ewentualne mankamenty? na 99% nie, dlatego proponuję skorzystać z tego spisu/działu: http://forum.karawaning.pl/topic/13244-forumowicze-pomagaj%C4%85-ogl%C4%85da%C4%87-przyczepy/ oraz z zamieszczania linków i ew. dodatkowych zdjęć w temacie tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam oglondał Tomek (Kit ) znam kolegę zna się na temacie, i ja joko nie dawny użytkownik LMC. Jest to jedna z najmocniejszych cepek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Coraz bardziej się do niej przekonuję,mialem oglądać ją jutro ale gość jedzie do niemiec i chyba będę próbował się z nim umówić na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam,Troche mi smutno,bo niestety LMC została sprzedana.Przed chwilą dzwonilem do goscia w celu umówienia na jutro i okazalo sie nieaktualne.Szkoda,bo już byla po oględzinach kolegi z forum .Szukam dalej.W alternatywie jest taka,proszę o wszelkie uwagi i ocenę.Gość twierdzi,że w 100proc. suchahttp://allegro.pl/tec-490-1995r-idealny-nowym-namiot-nowa-cena-i3672547189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Łeee wielka szkoda ... ale nie dziwie się że poszła bo była w naprawde świetnej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi