witold j Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ww tym sezonie po raz pierwszy podróżowałem świeżo kupionym kamperem i okazało się że do środka budy wciągane są wszystkie pyły z jezdni i spaliny.jak zaświeciłem światło pod spodem (w ciemności) to w budzie odkryły się prześwity, które trzeba uszczelnić.Wiem czym i jak to należy zrobić, lecz nie mam możliwości i siły sam tego wykonać .Proszę, może ktoś z kolegów poda mi wykonawcę tych prac rejon województwo łódzkie południe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Jedź do pierwszego z brzegu blacharz to Ci to wszystko uszczelni lub przynajmniej coś poradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyBlue Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 A sprawdź też dokładnie czy nie masz zacieków od wody. Zanim to uszczelisz - koniecznie starannie osusz i potraktuj odgrzybiaczem, bo jak nie...to nie dotrwasz do następnego sezonu ( sad but true )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witold j Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 dziękuję Yabulonowi i Abartowi ale spód kampera(przynajmniej mojego ) jest drewniano-blaszany i nie pierwszy lepszy blacharz pomoże bo oni tj blacharze robią to na kołyskach a jak na kanale to wrota są dla samochodów osobowych(wysokość).Zacieków od wody nie ma ponieważ woda jako cięższa od powietrza idzie na dół a buda od góry jest szczelna.Dziękuję za pomoc.by! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts