TomaszOlkusz Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam Jak mówiłem w innych postach zaczynaliśmy przygodę z n-126 ,ale jednak wyjazdy na dziko są małymi problemy ogrzewanie, wc itd. Nieposiadamy wielkich zasobów finansowych i znalazłem taką sprytną angielkę na kolejne wyjazdy i spotkania z Wami. To link do niej http://tablica.pl/oferta/super-przyczepa-kempingowa-swift-silhouette-tzw-angielka-CID5-ID2ZCR5.html#292318c40a i prośba do was o opinie w sprawie eksploatacji i sensu zakupu jutro jadę na oględziny . Jak dla nas 2 + 1 (3,5) roczna córka wydaje się ,że starczy. Mamy znajomych w Lądku Zdrój więc i części by podesłali ...................................................czekamy na Wasze opinię ... :blagac: :blagac: :blagac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Niewiele na fotach widać, ale nie udało sie sprzedawcy ukryć odchodzącej tapety Narożnik boku z tyłem, nad łóżkiem. Nie zdziwię się jak takich niespodzianek w " nieprzeciekającej " przyczepie znajdzie się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi