gino Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, nie znalazłem tematu fanów naszej rodzimej Niewiadkia myślę, że kilku użytkowników sie tu znajdzieale, żeby zacząć... mam niewiadkę z 74r..w stanie b.dobrym, znana ze zlotu WARKOT 2009 gdyż była eksponatem, wówczas nowo otwartego ,MUZEUM KARAWANINGU czasem podpinam ją pod garba..ale, co tu dużo gadać,...jest za cięzka na garbowe 44KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witaj w klubie. Ja mam N127 rocznik 1978. W tym roku na koncie 9500 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam nasza n 126 to 1986r właśnie na wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laykonikus Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Piękny zestaw. powiało klasą ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ile wniosków trzeba złożyć aby dodać niewiadówkę do sympatyków ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reflexes Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ile wniosków trzeba złożyć aby dodać niewiadówkę do sympatyków ?? Nie mam pojęcia ale pod każdym się podpiszę . Mój zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Panie adminie, zapraszamy do tablicy To i ja zamieszcze swój Kto jeszcze się dołączy ?? potrzeba nam około 20 stron tematu Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Kogut (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolly Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A to jeszcze mój zestawik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.b tulipan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam. Niewiadówkę mam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) A to my. Wysoko (2000mppm) i daleko 3,5tys. km od domu W interesującym towarzystwie Na wodzie Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez nomadka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 to i my się dołączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No proszę ile nas jest. Tulipan, masz może lepszej jakości te zdjęcia z przeprawy przez rzekę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.b tulipan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tutaj jesteś już Po rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Posiadam lodówkę z możliwościową zasilaniem gazem, w skorupie nie posiadam żadnego otworu na komin ??? Jak to u was jest rozwiązane ?? ps. n126n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi