Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam układ wnętrza i rocznik. Polecam dla rodzinki 2+2. Łóżko piętrowe to raczej prowizorka ( chociaż dla straszych dzieciaków do ogarnięcia ). Z rzeczy, które zauważyłem:

- kwestia rejestracji w Polsce ( umowa pewnie na aglika ( dość ryzykowne ).

- butla gazowa + reduktor - konieczny zakup butli polskiej + reduktor do niej ( jest butla angielska i reduktor też angielski)

- nie podoba mi się okolica brodzika ( dużo silikonu i chyba niestety grzybek na nim ). Najlepiej dokładnie obejrzeć okolice brodzika, jeśli będzie taka możliwość to podłogę pod nim ( zajrzyj przynajmniej od spodu, jeśli nie będziesz miał możliwości odkręcenia ).

Myślę, że przyczepka warta jest obejrzenia, zobacz, czy na liście chętnych do pomocy przy oglądaniu ( http://forum.karawaning.pl/topic/13244-forumowicze-pomagaj%C4%85-ogl%C4%85da%C4%87-przyczepy/ )

nie zgłosił się ktoś z okolic 3miasta. Nie będziesz walił na darmo kilometrów.

Edytowane przez Kocer (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jak zauważył Kocer - oprócz chodowli grzybka wokół brodzika nie zauważyłem niczego niepokojącego.

Ale tym bardziej trzeba ją osobiście przewąchać.

Opublikowano

Z tym "grzybkiem" to lekka przesada, da się łatwo zmyć.

Powiem tak, że jak miałbym szukać sobie kolejnej angielki, to z pewnością bym się nią zainteresował.

Działaj, nie ma się co zastanawiać.

Opublikowano

moim skromnym zdaniem ta poprzednia (abi) była bardziej interesująca chociażby z powodu piętrówki i właśnie brodzika (nie jestem fanem kąpieli w worku foliowym - zasłonce- ale na wypadek wojny można zawalczyć). Zaraz ktoś mi wytknie że piętrówkę można dorobić ................ ta metodą to można cała przyczepę dorobić do starej lawety :-)

Opublikowano

Panowie jeszcze jedno pytanie przed wyjazdem jak przyciagnac angielska cepke jak ona nie ma dowodu gosciu mi powiedzial ze na same ubezpieczenie mozna ale cos mi tu nie pasuje wie moze ktos

Opublikowano

Możesz ją ciągnąć, ale na lawecie. Przyczepa nie ma ani dowodu, ani tablic ( te,które ma pochodzą z angielskiego holownika), o przeglądzie nie wspomnę.

Ryzykować możesz, ale pierwsza kontrola i przyczepa i tak wyląduje na lawecie.

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za dobre slowo wlasnie juz mam ta abi w domku ciagnelem ja na angielskich numerach z samym ubezpieczeniem i pierwszym przegladem i udało sie