Piotr J Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Tak jak w tytule, nie wybierajcie się po tę przyczepę!!!! Szkoda Waszego czasu i pieniędzy na paliwo. Wyglądało fajnie . W rzeczywistości środek wygląda jakby ktoś wrzucił granat do środka. Ściany czarne od grzyba, pęknięta szyba, zniszczony grzejnik, brak termy - która miała być , meble powyrywane , ściana łazienki trzyma się na jednym wkręcie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T387871 "zarobiłem" 1100 km i stracony cały dzień aaaa jeszcze jedno : po pokazaniu mankamentów Pan jest wstanie oddać ją za 7 tys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 O witaj w klubie. Myślałem, że podróże po Polsce za przyczepką to tylko moja specjalność. ja w ciągu miesiąca przejechałem z okolic Gdańska do: -Zielona Góra -Szczyrk -Poznań -Giżycko -Szczecin i zawsze sprzedający zapewnia, że wszystko super a ja po oględzinach dzwonie do domu i mówię"Gocha mówię ci jakie to g...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Mymlon Twoja pięknie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsan Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Jesli cos szukacie strona www.stamserwis.pl Firma z okolic Kielc Ja tam kupowałem spory wybór na placu. Można wszystko podotykać zaglądnąc jak juz cos sie wybierze to podepną prąd gaz sprawdza. Ja jestem zadowolony i polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 no no ja jeszcze w drodze powrotnej akurat mijam Poznań,ale za tydzień, któż to wie ale dziękuję za namiary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 O witaj w klubie. Myślałem, że podróże po Polsce za przyczepką to tylko moja specjalność.ja w ciągu miesiąca przejechałem z okolic Gdańska do: -Zielona Góra -Szczyrk -Poznań -Giżycko -Szczecin i zawsze sprzedający zapewnia, że wszystko super a ja po oględzinach dzwonie do domu i mówię"Gocha mówię ci jakie to g...... No i szkoda, że kol. mymlon nie zwrócił sie do sił lokalnych. Do Szczyrku mam jakieś 16 km, więc można było spokojnie oblookać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 weź pod uwagę,że więcej niż u połowy forumowiczów brak jest informacji skąd są. Ty pomożesz a ta większa połowa ma to w ............czapce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Do Szczyrku mam jakieś 16 km, więc można było spokojnie oblookać dzięki za chęci, nie musiałbyś jechać do Szczyrku sprzęt stał w Buczkowicach choć ktoś może za grosze ją kupił na stacjonarną P.s. ładne tam masz widoki...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 większa połowa ma to w ............czapce Wystarczy poprosić zawsze ktoś sie znajdzie ,zarówno w obejrzeniu jaki w zakupie części i wysłaniu.Więcej wiary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 marek, emocje emocje ale już przeszło Ciekaw jestem,czy ją sprzeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 jonski w okolicach poznania zawsze moge podjechac i zrobic rozeznanie, jakby co napisz na pw lub dzwon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 jonski, a do szczecina po czorta sie pchac jak nas tylu do ogladania jest???? myslimy!!!myslimy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 kiszon, Effendi, Dzięki Jakbym mógł pomóc w Warszawie i okolicach - śmiało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts