BOGDANKRAKOW Posted April 30, 2013 Witam koledzy czy jesteście na cyplu bo mam zamiar sie wybrać 1 maja na kilka dni więc jak idzie biwakowanie iczy są miejsca Witaj miejsc jest do bólu......slonko cisza spokój jednym słowem pakuj załoge i napieraj na cypel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sisar Posted April 30, 2013 (edited) tylko czy jutro też będzie miejsc do bólu ? Edited April 30, 2013 by Sisar (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
COLA Posted April 30, 2013 Witaj miejsc jest do bólu......slonko cisza spokój jednym słowem pakuj załoge i napieraj na cypel Wyjeżdzamy jutro więc może natrafimy na siebie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Speedy Posted April 30, 2013 Właśnie skonczylismy się "osiedlać".Miejsca są. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzyś Posted April 30, 2013 Pogoda słoneczna też. Quote Share this post Link to post Share on other sites
COLA Posted May 1, 2013 Dotrę może jutro na cypel bo dzisiaj wypadły nieplanowane komplikacje Quote Share this post Link to post Share on other sites
red Posted August 2, 2016 Witam Mam taki plan żeby w sierpniu wybrać się na południe Polski, myślałem o Solinie tylko jako że jadę z dziećmi zależy mi na płytkim i łagodnym zejściu do wody (najlepiej ciepłej). Czy nad jeziorem Solińskim są takie miejsca czy lepiej poszukać czegoś innego? Czego ewentualnie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drabcu Posted August 2, 2016 To raczej nie Solina woda zimna i raczej głęboko ale widoki Quote Share this post Link to post Share on other sites
smok_wawelski Posted August 2, 2016 Info do sprawdzenia Robert - dawno nie byłem Camping Jawor http://www.campingsolina.pl wpobliżu zapory miał kiedyś wysypaną sztucznie plażę i kawałek łagodnego zejścia Z moich wyjazdów w tygodniu same zalety, weekendy jednak głośno tam bywało - ale to dawne czasy Jako alternatywa Polańczyk - poszukaj było opisywane na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drabcu Posted August 2, 2016 Witam Mam taki plan żeby w sierpniu wybrać się na południe Polski, myślałem o Solinie tylko jako że jadę z dziećmi zależy mi na płytkim i łagodnym zejściu do wody (najlepiej ciepłej). Czy nad jeziorem Solińskim są takie miejsca czy lepiej poszukać czegoś innego? Czego ewentualnie? Ciepła woda to rzeka Solinka np. Terka,Polanki w sam raz dla dzieci Quote Share this post Link to post Share on other sites
bursztynka Posted August 2, 2016 Witam Mam taki plan żeby w sierpniu wybrać się na południe Polski, myślałem o Solinie tylko jako że jadę z dziećmi zależy mi na płytkim i łagodnym zejściu do wody (najlepiej ciepłej). Czy nad jeziorem Solińskim są takie miejsca czy lepiej poszukać czegoś innego? Czego ewentualnie? No w solinie z campomingu cypel wejście raczej tak do pochlapania się.Ale moje dzieciaki pływały w ubiegłym roku w rzece Wetlina w Ustrzykach górnych przy kempingu.woda bardzo ciepla jak na rzekę.ułożone kąpieliska więc jeśli byście tam się zatrzymywali na kempingu polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drabcu Posted August 2, 2016 No w solinie z campomingu cypel wejście raczej tak do pochlapania się.Ale moje dzieciaki pływały w ubiegłym roku w rzece Wetlina w Ustrzykach górnych przy kempingu.woda bardzo ciepla jak na rzekę.ułożone kąpieliska więc jeśli byście tam się zatrzymywali na kempingu polecam no tak tez fajnie zresztą to Bieszczady to musi być fajnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
bursztynka Posted August 2, 2016 Już Cie lubię witaj bratnia duszo w której góralska muzyka gra. Byliśmy dwa lata z rzędu w tym roku Tatry i Pieniny Ale serce i tak w Biesach Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drabcu Posted August 2, 2016 No hej my 17 lat jeździmy w nasze "góry" czyli Biesy, średnio pięć razy(czsem bywa wiecej) w roku, a co wyjazd poznajemy nowe miejsca coś pięknego Pozdrawiamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
bursztynka Posted August 2, 2016 Ja mam tak daleko ze to niestety nie jest takie łatwe więc zazdroszczę ze możecie tak często bywać Quote Share this post Link to post Share on other sites