Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak już zdążyliście zapoznać się z propozycją wydruku w tym wątku proszę o wpisywanie się na listę chętnych, żebyśmy wszyscy mieli pogląd, kto tak naprawdę identyfikuje sie z naszym klubem :-]

Koszty wydruku są wszystkim znane ale dla przyzwoitości je powtórzę - wydruk 14 zł, koszty przesyłki - to jak przyjdą do mnie wlepy skoczę na pocztę przygotuję jedną koperte odpowiednio zabezpieczoną i się dowiem

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki wydruk? Jaki klub :niewiem:?

To musisz kolego zapoznać się z tematem logo klubu sypatyków marki Burstner. Zainteresowani wiedza o co chodzi :banan:

Opublikowano

geloo77, podaj swoje namiary i nr konta, żebyśmy mogli szybko zrobić przelew, a ty mam nadzieję szybko nam wyślesz :)

LISTA CHĘTNYCH NA NAKLEJKI Z LOGO KLUBU:

1. tusia i pjmlody

Opublikowano

Zainteresowanie całym tematem jest bardzo umiarkowane. Do tego dochodzi weekend czerwcowy... Zanim zamkniemy listę chętnych minie kolejny miesiąc.

Proponuje zrobić tak - zamawiam 15 kompletów. Mniej więcej tylu ludzi z klubu się tutaj udziela. Reszta użytkowników jest tylko na liście członków a słuch o nich już zaginął.

Opublikowano

My też chętni na naklejki

1. tusia i pjmlody

2.RobiBona

Opublikowano

Zainteresowanie całym tematem jest bardzo umiarkowane. Do tego dochodzi weekend czerwcowy... Zanim zamkniemy listę chętnych minie kolejny miesiąc.

Proponuje zrobić tak - zamawiam 15 kompletów. Mniej więcej tylu ludzi z klubu się tutaj udziela. Reszta użytkowników jest tylko na liście członków a słuch o nich już zaginął.

jak byłam jeszcze załozycielem tego klubu, to zawsze kazdemu z członków wysyłałam na PW wiadomość o ważnych inf lub zmainach na forum.

mogę teraz tez tak zrobić ale major ma racje żeby zrobic wydruk tych 15 szt. i szybko rozprowadzać, bo my 23 czerwca juz na urlopik :przyczepa:

Opublikowano

My też śmigamy pod koniec czerwca na urlop,także trzeba nabrać tempa :)

to dopisuj sie do listy i heja :)

a gdzie smigacie? moze sie spotkamy?

Opublikowano (edytowane)

Do listy się dopisuję jak najbardziej :)

Dziś wyjeżdżamy do Chałup na 4 dni,a pod koniec czerwca ,jak się wszytko po układa jak powinno :) Chcemy na Chorwację śmignąć :)

Edytowane przez RULAK (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Dobra, wysłałam do wszystkich na PW wiadomosć o naklejkach, takze kto jest aktywny na forum napewno sie dopisze do listy :)

1. tusia i pjmlody

2. RobiBona

3. major

4. geloo77

5. RULAK

6. Drabcu

Edytowane przez tusia (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

A Wy gdzie planujecie spędzić urlop ? :)

Opublikowano

A Wy gdzie planujecie spędzić urlop ? :)

My nad Bałtykiem a w jakiej miejscowosci to nie wiem, na forum bardzo duzo kempingów ludziska polecają że trudno sie zdecydować :)

ale wstepnie myslelismy o Wiciu koło Jarosławca bo nie bylismy jeszcze w tamtym rejonie wybrzeża

Opublikowano

Witam,

deklaruję chęć zakupu i umieszczenia na przyczepie.

Pozdrawiam i proszę o numer rachunku.

Dziękuję, że chciało się wam brawo.gif