Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fajny piknik był, ale kilka lat temu....kiedy grali mużę country....dziś to już nie to samo..

Opublikowano

To fajny piknik był, ale kilka lat temu....kiedy grali mużę country....dziś to już nie to samo..

Czy ja wiem ...:niewiem: Ale fajna atmosfera, a do tego wakacje ....:gitara:i :piwo:

Opublikowano

Tydzień wcześniej jest Western Piknik w Sułominie http://forum.karawaning.pl/topic/9725-xv-western-piknik/ ja tam jadę i zapraszam innych.

Dzisiaj wysłałem zapytanie do organizatora o oferte dla naszej grupy.

Co do Mrągowa to mam takie plany z Sułomina do Mrągowa przez Swornegacie. Ale co z tych planów wyjdzie to zobaczymy.

Radek

Opublikowano (edytowane)

Witam

Planujemy różne zloty i spotkania a czy ktoś planuje zawitać na Piknik Country do Mrągowa???

http://www.ckit.mrag...ik-country.html

Program zapowiada się ciekawie i my już planujemy tam być.:gitara:

Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa .....

My także wybieramy się na Picnic Country Mrągowo 2012r już po raz kolejny ( a kamperem 4 raz).

Myślę że sie spotkamy.

Pozdrawiamy

Edytowane przez goldwinger1800 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Będziemy wypatrywać:hej:

My także będziemy wypatrywać:):skromny:

Ale mam wrażenie, że już się spotkaliśmy.

Jeżeli stoicie przyczepą zaraz po prawej stronie na górze, a Ty Robercie grasz na gitarze , to tak :skromny:

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety nie gram na gitarze a z cepką jeszcze na pikniku nie byliśmy. Zaliczyliśmy w zeszłym roku mazurską noc kabaretową.

Opublikowano

Niestety nie gram na gitarze a z cepką jeszcze na pikniku nie byliśmy. Zaliczyliśmy w zeszłym roku mazurską noc kabaretową.

No to do zobaczenia w Mrągowie.

A macie już zarezerwowane pole na :"CEZARZE" ?

Opublikowano

No to do zobaczenia w Mrągowie.

A macie już zarezerwowane pole na :"CEZARZE" ?

Nie a trzeba wcześniej rezerwować ???

Opublikowano

Nie a trzeba wcześniej rezerwować ???

Obowiązku nie ma, ale różnie może być.

My jadąc po raz pierwszy mieliśmy problem.

Nie zaszkodzi, jak zadzwonisz tam w marcu i zapytasz, jak sprawa miejsc wyglada.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w biegłe wakacje 2011, byłem w Mrągowie właśnie podczas pikniku ale niestety biletów nie można było kupić i uważam że impreza jest zdrowo przereklamowana.

na trasie z Mrągowa na Kętrzyn zaraz za Mrągowem jest przyjemne miejsce na przenocowanie spędziłem tam dwa tygodnie i gorąco polecam .

• 6 miesięcy temu...