cikos Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie polecam. Byłem w wakacje i po jednej nocy z wielką radością wyjechałem......Bardzo mały teren na przyczepy/namioty, zero przestrzeni. Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekNet Opublikowano 10 Grudnia 2018 Byłem dwa lata temu gościnnie u znajomych, którzy spędzali tam tygodniowy urlop i miejsce wydało się nam być bardzo sympatyczne. Znajomi też chwalili. Za to w ubiegłym sezonie chcieliśmy zatrzymać się na 2-3 dni w ośrodku na przeciwko i szybko wyjezdzalismy...do szpitala. Coś było w wodzie w okolicach pomostu i mój młody sobie nogę rozwalił. Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisMP Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie polecam. Ciasno,hałas,obozowicze i kolonie chodzą i zaglądają do przyczep nikt nad tym nie panuje, sanitariaty lata 80 te , w restauracji jedzenie dobre natomiast obsługa słaba. My tam już nie wrócimy Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane komentarze