Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jako, że rozpoczynam przygodę zwaną zakupem przyczepy i jak na razie oglądałem kilka ale z racji bliskości najbardziej tą:

http://otomoto.pl/ch...5-T2420445.html

Chciałbym zapytać, czy ktos również się jej przyglądał, ma jakieś spostrzeżenia.

Ew. ktoś ma jakieś doświadczenia z Szatówką?

Jest coś co wypatrzyłem, na zdjęciach - najwidoczniej coś się działo/dzieje ze szczelnością dachu. Ma również dziurkę w ścianie tak jakby ktoś chciał sprawdzić co w niej siedzi.

Jęśli zdublowałem temat to przepraszam.

post-8280-0-94538700-1322494199_thumb.jpg

post-8280-0-44320300-1322494210_thumb.jpg

Edytowane przez soda (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Trudno na podstawie tych zdjęć wyobrazić sobie położenie owych niepokojących miejsc. Nie będzie więc domysłów od czego to to może być. Tapeta wygląda bardzo źle, ale sądzę że to świeża rana, gangreny jeszcze nie ma, łatwo naprawić i uratować. Masz więcej fotek?

Opublikowano

Łatwe? Przecież to masakra, trzeba by rozbierać sufit i ścianę, to co widać to jeszcze nic, gorsze jest to czego jeszcze nie widać.

Łatwe? Przecież to masakra, trzeba by rozbierać sufit i ścianę, to co widać to jeszcze nic, gorsze jest to czego jeszcze nie widać. Najgorsze jedt to, że pewnie przegnita jest belka pozioma łącząca ścianę z dachem.

Opublikowano

(...) Najgorsze jedt to, że pewnie przegnita jest belka pozioma łącząca ścianę z dachem.

No właśnie ja podejrzewam, że jest tam jeszcze wsio zdrowe, dlatego łatwe.

A sądzę tak, że zaraz po "wydarzeniu" poddana została sprzedaży i już jest w PL

Gorzej jeśli się mylę.

Opublikowano

Dopiero za drugim razem spostrzegłem, że na zewnątrz coś było robione na łączeniu ściany z dachem - nie mam więcej fot. Postaram się o nie.

Niemniej dostałem juz kilka ofert z forum (dzięki) a i w sieci kilka znalazłem np:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1950966950 - podoba mi się temat piętrowego łóżka, aż tyle nie potrzebuję ale z jednego można zrobić szafkę z wieszakiem (dla żony ;) )

lub http://otomoto.pl/beyerland-vitesse-490-T2714637.html - trochę za długa ale układ bardzo mi sie podoba.