witus Posted August 13, 2020 na iPhone’ie nie idzie. Nie ma aplikacji do tego domyślnej zainstaluj vlc lub da się otworzyć w iMovie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted August 13, 2020 U mnie sie nie da w to kliknąć. Anyway wysłałem Jackowi nr telefonu do whatsapp Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted August 13, 2020 Jacek i jak? Wyludnia sie? Mów ludziom że pogody nie będzie. Niech jadą do domów to unikną korków Są komary? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted August 13, 2020 15 minut temu, vrs napisał: Jacek i jak? Wyludnia sie? Nie, sobota jest wolna, wątpie że na weekend sie wyludni. Pewnie w niedziele po południu większość wymiecie 16 minut temu, vrs napisał: Są komary? Nie ma pojedyncze, ale bardzo sporadycznie. Nawet teraz jak wieczorem siedzimy to nic nie lata i żadnej spirali nie mamy odpalonej Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted August 13, 2020 Nie ma pojedyncze, ale bardzo sporadycznie. Nawet teraz jak wieczorem siedzimy to nic nie lata i żadnej spirali nie mamy odpalonejJest długi weekend. Jutro sporo luda odbiera wolne za sobotę Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted August 15, 2020 Taki wieczorek bez komarów Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted August 15, 2020 Mam podobny... W Elblągu...🤣 Pozdrawiam Was!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites