Pani Beata Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Witam wszystkich forumowiczów , Jestem naprawdę bardzo zadowolona z opinii jaką cieszę się u Was. Co zauważam nie tylko na stronach forum ale i po ilości telefonów od Was. W związku z tym wpadłam na pomysł , że w okresie zimowym ( do marca 2012 ), każdy forumowicz , który prześle do mnie prywatną wiadomość , dostanie 50 zł. zniżki. Dzięki temu mam nadzieję , że forum stanie się jeszcze bardziej popularne. Moje przedsionki znajdziecie przez : http://www.przedsionek.pl.tl/ Pozdrawiam serdecznie Pani Beata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikked Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Pani Beato pisałem do Pani PW i niestety nie uzyskałem odpowiedzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikked Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Pani Beato pisałem do Pani PW i niestety nie uzyskałem odpowiedzi . jest odpowiedź- dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz77 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Najlepiej zadzwonić. Pani Beata zawsze komórkę odbierze - przynajmniej tak było w moim przypadku. - pozdrawiam czytających Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts