Rysiaczek Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 (edited) Kogo widać na załączonym zdjęciu ? Fotko zrobione na X zlocie w Płęsnie ? Odpowiedź niebawem ! A może ktoś odgadnie ? Edited October 9, 2011 by Rysiaczek (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Witam, widziałem te zdarzenie i nawet mam filmik łącznie z rozbiegiem lecz nie wiem kto jest na tym zdjęciu i moim filmiku choć całość fajnie wyszła , szczególnie peruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Kogo widać na załączonym zdjęciu ? Fotko zrobione na X zlocie w Płęsnie ? Odpowiedź niebawem ! A może ktoś odgadnie ? Ja chyba wiem Czy to ta osoba, która musiała suszyć wszystkie swoje ubranka? Bo chciałeś jej/jemu zrobić fotkę w kajaczku na stojąco? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa_77 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Rysiu, ja wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Wcale się nie dziwię że wiesz ! A to odpowiedź ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alutek Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Bardzo fajna zagadka, a może przerodzić ten wątek w dłuższą zabawę i dodawać inne zagadkowe zdjęcia " zamaskowanych " forumowiczów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts