Skocz do zawartości

Camperspol - zabudowy kempingowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem cennika. Fajne te zabudowy ale pewnie trochę kasy trzeba mieć.

W jakim zakresie firma wykonuje przeróbki przyczep?

Pozdrawiam

Opublikowano

Przeróbki przyczep wykonujemy w zasadzie po konsultacji z klientem. Generalnie naprawa uszkodzonych ścian, mebli, łazienek itp. Proszę napisac na pw czym jest Pan zainteresowany, na pewno odpowiemy.

Opublikowano

Oglądałem Wasze samochody , wnętrza .... byłbym wdzięczny za info z czego robicie /z jakiego profilu/ fronty harmonijkowe /rolety/ ? Czy to jest aluminium czy jednak plastyk w kolorze aluminium ... też swojego przerabiam i takie drzwiczki tu i tam by się przydały .

Ładnie wyszedł ten kamper , uszkodzony w lewy tył .... dobra robota i pewnie lepiej od oryginału bo podłoga w bagażniku z blachy a nie badziewnego plastyku ...

pozdrawiam

Opublikowano

Drzwiczki harmonijkowe to pcv w kolorze aluminium, Z tego co wiem (cennika nie posiadam, pewnie szef bedzie wiedział więcej) jest to dość droga zabawa ale mim o wszystko efekt chyba rekompensuje wydatek. O ile dob rze pamiętam to takie listwy z których robi się te fronty produkuje firma REHAU.

• 12 lat później...
Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie nie polecam Firmy Camperspol właśnie odebrałem od partaczy zniszczone auto zastanawiam sie co teraz z nim zrobić bo nie nadaje sie do ponownej odbudowy ,upaprali wszystko Raptorem na kurz na błoto który odpada ogólnie masakra  wszystko przecieka i wszystko krzywe a Pan A. Cie..... znawca budowy kamperów nie widzi problemu par....cz nr 1 omijajcie z daleka takich wykonawców jak ktoś potrzebuje zdjęcia wykonanych prac to chętnie podeśle ku przestrodze!!!!

Edytowane przez Rafał Szumilas (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
8 godzin temu, Rafał Szumilas napisał(a):

jak ktoś potrzebuje zdjęcia wykonanych prac to chętnie podeśle ku przestrodze!!!

Pewnie wszyscy chętnie obejrzymy 

Opublikowano
10 godzin temu, Rafał Szumilas napisał(a):

Zdecydowanie nie polecam Firmy Camperspol właśnie odebrałem od partaczy zniszczone auto zastanawiam sie co teraz z nim zrobić bo nie nadaje sie do ponownej odbudowy ,upaprali wszystko Raptorem na kurz na błoto który odpada ogólnie masakra  wszystko przecieka i wszystko krzywe a Pan A. Cie..... znawca budowy kamperów nie widzi problemu par....cz nr 1 omijajcie z daleka takich wykonawców jak ktoś potrzebuje zdjęcia wykonanych prac to chętnie podeśle ku przestrodze!!!!

Pan klient,czy może z konkurencyjnej firmy? Takie konta z jednym postem słabo przemawiają...

Opublikowano

Drodzy karawaningowcy tak jak obiecałem chciałbym się podzielić z wami moją opinią na temat wykonania zabudowy wyprawowej na Mercedesie 814 4x4  której wykonanie  zleciłem firmie Camprespol w 2020 roku w załącznikach przesyłam niektóre zdjęcia które przedstawiają efekty prac po trzech latach znęcania się nad przepięknym klasycznym MB 814 z przebiegiem 19 TYŚ KM   i wydaniu dwustu tysięcy złotych, zdecydowałem przerwać tą nierówna walkę,odebrać zdemolowane auto i wystąpić na drogę sądową z właścicielem Firmy Camperspol o odszkodowanie za wyrządzone szkody w pojeździe

1 pierwsze cztery zdjęcia przedstawiają malowanie dachu kabiny w wykonaniu Camperspolu

2 kolejne dwa zdjęcia przedstawiają wykonanie tapicerki 

3 kolejne zdjęcia to oderznięta pewnie jakiś scyzorykiem wykładzina podłogowa (niestety nie do kupienia bez względu na cenę)

4 instalacja elektryczna kabiny jest HITEM 

5 owiewki słupków kabiny oderzniete czymś pewnie nożem

pozostałe zdjęcia pozostawiam Państwu do oceny,partacze jakich mało zapraszam wkrótce na film z dalszych rzeźnickich prac wykonanych na moim aucie który opublikuje na You Tube ku przestrodze i zapewniam Państwa że nie jestem jedyną osobą która jest poszkodowana przez tą firmę 

Pozdrawiam

R.Sz 

PHOTO-2023-05-25-17-10-16.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-16_1.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-16_2.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-16_3.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-16_4.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-16_5.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-17.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-17_1.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-17_2.jpg

PHOTO-2023-05-25-17-10-17_3.jpg