cypis Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Witam niedawno zakupiliśmy przyczepkę ,która ma podobno ogrzewanie podłogowe.I takie mam pytanie:ile potrzeba czasu żeby podłoga zaczęła choć trochę być ciepła? Nastawiłam to cudo ale po godzinie nic a nic sie nie zagrzało,przyczepa jest dość nowa bo 2009 i była używana tylko raz więc nie chce mi się wierzyć że ogrzewanie jest zepsute. A jeszcze mi się nasuwa taki pomysł,że tego ogrzewania w ogóle nie ma no ale z drugiej strony jest na panelu przycisk i po naciśnięciu zapala się zielona kontrolka to może jednak jest? Już sama nie wiem. Może ktoś pomoże mi rozwiać wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macieku Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Może być kwestia termostatu ........... nie załącza się bo jest ciepło. Zrób fotkę panelu i wrzuć na forum to ktoś coś podpowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 takie ogrzewanie ci sie teraz nie zalaczy napewno poczekaj na chlodne dni a najlepiej na przymrozki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisu22 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 zależy jaki zakres ma na termostacie. z reguły jest do 30 stopni więc powinien się teraz załączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Bardzo dziękuję poczekam na chłodniejsze dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 No i nadeszły chłodne ranki dziś było -3 a moja podłoga nie grzeje chyba trzeba do jakiegoś specjalisty ją zawieźć niech sprawdzi co ją boli.A jeszcze nie wiem gdzie szukać tego całego termostatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro74 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) Odświerzę temat gdyż mam taki sam problem w swojej Hobby 500 rocznik 2009. Na panelu sterowania też jest włącznik ogrzewania podłogi czyli taki symbol stopy, po naciśnięciu zapala się kontrolka i słychać kliknięcie jakby jakigoś stycznika w skrzynce elektrycznej w szafie ale nie czuję aby coś grzało. Czy ktoś może podpowiedzieć jak to ugyźć. Edited November 5, 2011 by maro74 (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts