Bartekzg Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 (edited) Witam, Z racji kończącego się sezonu wraz z kolegą Cichym i Piaskowym planujemy spotkać się w Sławie podczas weekendu 7-9 października. Nie ma żadnych ustaleń dotyczących pobytu. Jak narazie pełna improwizacja na miejscu. Wszyscy chętni proszenie są o przypięcie budki i w drogę Lista pozwoli określić zainteresowanie - kto wie może zorganizujemy coś fajnego? 1.Cichy 2.Piaskowy 3.Bartekzg 4................. W między czasie przejechałem się do Sławy - na miejscu 5 przyczep. Istnieje możliwość zorganizowania ogniska - drewno możemy zamówić. Sanitariaty czynne są do 30.09 ale nie ma problemu aby otworzyli je specjalnie dla nas. ( w poniedziałek ustalę co i jak ) Edited September 30, 2011 by Bartekzg (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 A wybory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 A wybory? Oni już wybrali ! SŁAWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmur Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 No tak. Ja planuję wyjazd tydzień póżniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluesmen Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Bartek trochę za późno cynka daliście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piaskowy Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Bartek trochę za późno cynka daliście. jakie późno dla chcącego nic trudnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cathay Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Mam rozumieć że kemp będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekzg Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Sezon zakończył się 30.09 Kierownictwo kampu nie ma najmniejszego problemu aby otworzyli go dla nas. Kluczę od sanitariatów mogę odebrać już w czwartek ewentualnie w piątek przed 15:00 w niedziele je oddamy. jedynym utrudnieniem jest konieczność wniesienia opłaty w godzinach pracy biura (od poniedziałku do piątku do 15:00) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piaskowy Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Niestety ale nie mogę dojechać do sławy przeszkodziła mi w tym niestety praca ale może spotkamy się w Czerwonej Wodzie tam będę na 1000 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekzg Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 (edited) no cóż może innym razem, szkoda bo chłód nadciąga. My w takim razie obieramy inny kierunek, Zadzwonię tylko na kemping i odwołam wszystko Edited October 6, 2011 by Bartekzg (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluesmen Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Bartek może Łagów? Takie rozpoznanie, by na początek przyszłego sezonu jakieś SPOTkanie zorganizować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts