Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem tam w lipcu 2010 roku, pole jest na końcu drogi, podzielone na 3 polanki, sanitariaty po środku. Z jednej strony morze a z drugiej jezioro, raj dla tych co pływają na desce oraz lubią powędkować. Miejscowość cicha i malutka, jeden bar i smażalnia rybek. Brak sklepu, trzeba jeżdzić 5km rowerkiem albo autem.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam pytanie czy był ktos w Dąbkowicach na polu na wydmie wybieram się na urlop z rodzinka 14,07 a jeszcze tam nie byłem a może ktoś zna jakiś inne miejsce dla 2+2 i piesek .

Opublikowano (edytowane)

zajrzyj do tego linka:

http://forum.karawaning.pl/topic/9337-dabkowice-pole-namiotowe-na-wydmie/

do swojego opisu dodam że sanitariaty były średnie, no i brakowało placu zabaw. Może coś się zmieniło od tamtej pory. Polecam Ci Gąski kemping Arek, tj. druga strona Koszalina.

Edytowane przez roadwarrior23 (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestesmy w Dabkowicach jest super pole fajne sanitariaty nie ma co nazekac widziałem gorsze :) Pogoda dopisuje jak wruce do wrzuce pare fotek. Ale z naszego forum nie ma nikogo szkoda.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witamy i opowiadamy jak było u Pana Marka w Urzędzie Morskim..... Wrażenia baaardzo pozytywne......spokój, cisza........pełny odpoczynek........plaża pusta, woda mokra, ale bardzo zimna w tym roku....... ptaszki śpiewały i morze za wydmą tuliło nas do snu........ spędziliśmy tam 2 tygodnie.......... synek 7 lat mimo,  że na kempingu nie ma kącika dla dzieci, jednak bawił się z rówieśnikami do późnych godzin wieczornych...... drugi synek 3 miesięczny oddychał pełną piersią jodem zza wydmy..... jedynie żona troszkę narzekała :skromny: bo z racji naszego najmłodszego skarba nie mogła się oddać w pełni relaksowi.....ja za to /tata/ korzystałem już ociupinkę więcej z dobrodziejstw urlopu :yay: /pozdrawiamy ekipę wojtka z wawy/................co do kwestii sanitariatów, nie ma co narzekać, Pan Grzegorz z całych sił sprzątał i doglądał, woda była gorąca do późnych godzin wieczornych :yes: . Do Pana Grzesia można było iść z każdym problemem i starał się wszystkim pomóc...... małe kłopoty były tylko z zaopatrzeniem w żywność, trzeba było jechać 5 kilometrów do najbliższego sklepu do Dąbek........ogólnie urlop bardzo udany, powtórzymy go na sto procent w tym samym miejscu za rok, mam nadzieje że w podobnym składzie...... a teraz trochę fotek: 

• 1 rok później...
Opublikowano

Poszukuję opinii o tym polu i właścicielach, sanitariaty itp... z góry dziękuję za pomoc

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Byłem z polecenia w tym roku.

Miejsce wręcz magiczne...na prawo jezioro...na lewo morze. Coś pięknego.

Jak koledzy pisali. Trzy polany, cisza i spokój. Spokojny wczasowicz, puste plaże...raj na ziemi.

Sanitariaty ok. Czyste i ciepła woda, a to najważniejsze.

Gorąco polecam chociaż nie wiadomo jak w przyszłym roku, bo Urząd Morski kręci nosem na dalszy wynajmem.

Edytowane przez Commander (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Miałem być...

Ale podobno zostało zamknięte zanim do nich dojechałem...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Czy orientuje sie ktoś jakie są plany dotyczące tego ośrodka w tym roku? Bedzie czynny?

Opublikowano
5 godzin temu, Marcell napisał:

Witam

Czy orientuje sie ktoś jakie są plany dotyczące tego ośrodka w tym roku? Bedzie czynny?

Zrobilem robotę za Ciebie i sprawdzilem na ich stronie internetowej. Jest podany cennik na 2018 to raczej będzie czynny :ee: