Misio Posted February 8, 2018 Uwaga - teraz na wjeździe do lasu (na kemping) już nei ma bitej drogi, jest kostka i znak 3,5t... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariusz1970 Posted February 9, 2018 (edited) 8 godzin temu, Misio napisał: Uwaga - teraz na wjeździe do lasu (na kemping) już nei ma bitej drogi, jest kostka i znak 3,5t... No i oczywiście jednokierunkowa⬆, do TOPAZu nie dojedzie się teraz od Kopalina, tylko od Lubiatowa. Edited February 9, 2018 by mariusz1970 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obiektywek Posted April 8, 2018 W dniu 9.02.2018 o 00:39, Misio napisał: Uwaga - teraz na wjeździe do lasu (na kemping) już nei ma bitej drogi, jest kostka i znak 3,5t... Zastanawia mnie po co to zrobiono. Jeździłem kilka razy i jakoś bez problemu można było dojechać, a poza tym bita droga stanowiła naturalny spowalniacz. Wszędzie ten beton. Ech..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jerzy1961 Posted May 22, 2019 W dniu 8.04.2018 o 08:50, Obiektywek napisał: Zastanawia mnie po co to zrobiono. Jeździłem kilka razy i jakoś bez problemu można było dojechać, a poza tym bita droga stanowiła naturalny spowalniacz. Wszędzie ten beton. Ech..... Pewnie po to by po ulewach nie jeżdzić po rozwalonych błotnych dziurach. Mnie osobiście nowe pasuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
jerzy1961 Posted May 22, 2019 W 2018 -ym tylko przejazdem przez Lubiatowo w drodze do Kołobrzegu . Pobyt docelowy w hotelu, to i trasa bez przyczepy. Ale jak nie zatrzymać sie choć dwie noce w Topazie ?? Tak więc po wywaleniu tylnych siedzeń w Sharanie , udawał "campera" Topaz odwiedziłem z sentymentem po 2-latach przerwy , a bywam tu rodzinnie od 2005. Dla moich potrzeb wypoczynkowych super . Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundek28 Posted May 22, 2019 A jak te ich słynne natryski? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jerzy1961 Posted January 12 Prezentacja autorska, więc myślę, ze bez Ich zgody mogę tu wrzucić Quote Share this post Link to post Share on other sites