Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 lat później...
Opublikowano

Powaliło ich całkiem - już wszedł na moją czarną listę. Ale widać mają chętnych, skoro takie ceny walą.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Commander napisał:

No to gdzie polecacie żeby było pięknie i tanio...

Jacek, pytasz to masz - https://www.google.pl/maps/@51.9279895,19.9288434,3a,75y,318.19h,84.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1smy0tSBdrThUcq6XPi9tx8Q!2e0!7i13312!8i6656?dcr=0

Jest pięknie, cicho, naturalnie i dziko.  Do Warszawy ok godzina autostradą. Byliśmy. Wieś na końcu świata, prędzej ugryzie Cię pies niż spotkasz wrogiego człowieka. Teren od tyłu nawet nie jest ogrodzony, są pola, piękne zachody słońca i las. Bardzo miła Pani gospodarz, Węzeł sanitarny też ok. Na miejscu można kupić jajka, mleko (sąsiedzi). Jak będzie potrzeba to i krowę sam wydoisz.

Na parking pod Pałacem kultury masz 95km... i godzinę drogi z kosztem tylko paliwa.

Do wyboru na zwiedzanie masz Łódź i Warszawę.

Są też minusy - jak to na wsi - takiej ilości much nie widziałem od lat 90tych :)  W sezonie na owoce będzie tam dużo innych owadów (gruszki, śliwki, jabłka) - stoisz w starym sadzie.

Polecam, sieć komórkowa do złapania stojąc na dachu przyczepy z telefonem nad głową :)

http://www.camping.chlebow3.pl/

Edytowane przez maarec (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jacku Wok to cena 215 zł za naszą 4kę...a do centrum też daleko.

Maro wbijam się na mocne zwiedzanie stolicy i gonitwę po muzeach. Muszę coś planować bo w Koperniku bilety sprzedają już na koniec maja. Z Warki zrezygnowałem bo daleko było dojeżdżać. Tu w trzy miejsca na nogach pójdę... Tylko jak syf to ciężko będzie 3 noce wytrzymać...

Czekam na ustalenia naszego kolegi z forum czy warto...bo rozumiem z piszących nikt nie był?

Opublikowano
Jacku Wok to cena 215 zł za naszą 4kę...a do centrum też daleko.
Maro wbijam się na mocne zwiedzanie stolicy i gonitwę po muzeach. Muszę coś planować bo w Koperniku bilety sprzedają już na koniec maja. Z Warki zrezygnowałem bo daleko było dojeżdżać. Tu w trzy miejsca na nogach pójdę... Tylko jak syf to ciężko będzie 3 noce wytrzymać...
Czekam na ustalenia naszego kolegi z forum czy warto...bo rozumiem z piszących nikt nie był?

Mówiłem, że tanio nie jest. Kaputy są dość blisko, no ale bez auta nie dasz rady