Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Panowie, to temat o campie gallus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Czy ktoś jest teraz na Gallusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) 21 godzin temu, kocur napisał: Czy ktoś jest teraz na Gallusie? Najlepiej zadzwoń i zapytaj o miejscówki (mnie przed wjazdem na bramie) kolo powiedział, że mam se poszukać miejsca jak znajdę, to mogę wjechać... Były trzy, bardzo bardzo ryzykowne pod różnymi względami Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Kevin, ja wybieram się dopiero w przyszłym tygodniu, tłoku już nie będzie. Pytanie było raczej... towarzyskie Może będzie ktoś z naszego forum, może byśmy pogadali przy piwie o wyprawach dalekich i bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommm80 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Kemping Galusa odwiedziliśmy na ostatni weekend wakacji ten deszczowy . Było już pusto pewnie przez pogodę. Sanitariaty czyste cena w miarę . Tylko Krynica Morska się zmieniła deptak wzdłuż morza niezły na spacery w weekend ok 20 km . Fajna sprawa trzeba będzie odwiedzić w lepszej pogodzie na 2022 rok zostawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi