Irek S Posted June 29, 2018 O ile sobie przypominam czytając forum to zlot był w Stepolu a wtedy jeszcze chyba nie miałem przyczepy. W Stepolu jest o tyle lipa ze strasznie daleko jest do wody żeby zatankować sobie przyczepe. W W zeszłym roku zatrzymałem sie w Stepolu bo nie było miejsca w PTTK po czym pieszo do PTTK i powrót z przyczepą bo się zwolniła fajna miejscówka sentyment jednak pozostaje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irek S Posted June 29, 2018 Jeśli chodzi o PTTK to sanitariaty ogólne z przysznicami są odnowione woda ciepła 24h i jest ich sporo a w hotelu w zeszłym roku przysznice jednak jak za komuny za to non stop woda ciepła i za darmo bierzesz prysznic kiedy chcesz . Obiady w stołówce można wykupić sklepik piwo na miejscu pomost wielki czego nie ma w Stepolu i chyba trzy pływajace dość duże mnie się w każdym razie podoba. Może wybierasz się tam? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lepciak Posted June 30, 2018 (edited) 18 godzin temu, Irek S napisał: Może wybierasz się tam? Mnie wszędzie po drodze. A Twoje pytanie jest na czasie i do przemyślenia. Jak możesz to podaj namiary na PTTK. Krysia na razie jest w pracy i wraca na początku sierpnia. Wtedy możemy zadecydować. Znalazłem PTTK. Irek masz rację. Jest o wiele ciekawiej niż w Stepolu. Edited June 30, 2018 by Lepciak (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irek S Posted July 1, 2018 Super że Ci sie podoba. Ja ze swoją małżowiną pewnie bedę tak od 16 lipca cale 3 tyg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irek S Posted August 8, 2018 Byłeś w Bachotku czy mi się wydawało Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted April 17, 2019 Witam. Był ktoś z kolegów w okolicy w zeszłym roku? Coś się zmieniło....który jest obecnie fajniejszy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Domi797 Posted January 31, 2020 Witajcie.. Ośrodek jest mi znany bardzo dobrze, gdyż za dzieciaka praktycznie co rok jeździłam tam z rodzicami na wczasy. Następnie już ze swoją rodzinka bylam pod namiotem a w tym roku mamy zamiar odwiedzić już cepka. Uwielbiam te miejsce, chodź powiewa w niektórych aspektach tam latami 80 ale..ta przyroda wygrywa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irek S Posted February 2, 2020 Nadal obstaje ze PTTK jest fajniejszy bylem w zeszlym roku i w tym tez bede gdzies po dziesiątym lipca lipca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted August 13, 2020 Jest ktoś w Bachotku? Da się tam przeżyć bez imprez? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LuDa Posted August 28, 2020 Kiedyś (no może dość dawno) jeździliśmy tam z namiotem chyba ze 12 lat, a był to wtedy Ośrodek Kopalni Węgla w Mysłowicach. W zeszłym roku zaproponowałem żonie odwiedzenie Bachotka (Stepol-u) i pojechaliśmy z przyczepą. Miejsce fajne czysta woda, piękna przyroda cisza i spokój ale ośrodek zatrzymał się gdzieś w latach 80-tych oczywiście poza aktualnymi cenami 🙂 Skrzynki na prąd to rozpacz, strach dotykać, kran jak się zepsuje to się go zaślepia itd. myślę że długo tak nie pociągną, ale mimo wszystko warto ta pobyć bo przyroda przepiękna. Na PTTK-u coś tam robią, trochę się zmienia, ale miejsca dla przyczep to tylko Stepol. Tam jest piękne wzniesienie z miejscami na kampery. przyczepy i przepięknym widokiem na jezioro, chociaż trochę już zarosło. Quote Share this post Link to post Share on other sites