szczypek73 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 witam poszukuje wszędzie oryginalnego daszka HOBBY ponieważ urwał mi sie ten trójkącik co jest na samej gorze zaznaczony i nie mogę go nigdzie kopic jak na razie jest zalepiony taśma co robić ?? Bo tam jest zrobione tak jak by z dwóch części jak by taki wywietrznik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Ja kupiłem całe okno bo tez nie mogłem dostać samego daszka. Niestety hobby ma nietypowy wymiar 48x48 cm i troszeczkę kosztuje. Mi ściągnął na zamówienie gość z Wrocławia który handluje na allegro częściami do hobby. Koszt ok 500 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczypek73 Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 oooo a czy ten daszek był oryginalny hobby?? takli jak na foto i można prosić o namiary ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Nie wiem czy taki jak na foto bo trochę ciężko zmierzyć z tego zdjęcia, ale mam podobne rocznikowo hobby i tam kupiłem firma AUTOCOMPLEX tel. 609 738 707. Może warto jeszcze zadzwonić do autoryzowanego serwisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczypek73 Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 a ty cały kupiłeś z rama czy cały dekielek albo tez trójkącik sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Niestety tylko były całe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczypek73 Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 ma ktoś jeszcze inne namiary ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Zadzwoń do nich: http://forum.karawaning.pl/topic/7169-duchnow-halinow-kwarszawy-caravanhandel/ i do nich: http://forum.karawaning.pl/topic/4453-duchnow-kwarszawy-campland/ Jak byłem ostatnio w Camplandzie to mieli od groma części z rozbieranych Hobby. Powinni mieć taki szyberdach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczypek73 Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 no tak tylko nie wiem czy podejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 No to okno może być trochę za małe, o jakieś 8 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotroszczak Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Odgrzeję nieco kotleta, dodając jedno pytanie... Mianowicie zwiało mi ów daszek z okna i, rzecz jasna, lekki problem z jego zakupem jest. Pytanie brzmi: czy daszek montuje się jakoś prosto? Wygląda mi na to, że powinien być przykręcony na 4 śruby. Ale jam nigdy tego daszka nie widział - nie wiem co z daszkiem jeszcze pofrunęło Zakładam, że jedynie on - cała klapa z otworami podłużnymi jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts