misiek2 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Kochane kobitki, ponieważ należy nam się niewielki odpoczynek, zapraszam wszystkie chętne do mojego domku , na 2 dniowe spotkanie od 10.00 w sobotę do 17.00 w niedzielę, przy i bilardziku , będzie ognisko i nocne spotkanie z duchami ( o ile się pojawią ) , czekam na Wasze propozycje spędzenia czasu i na deklarację przybycia Pozdrawiam cieplutko - Alicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 No nareszcie bo w domu ciągle żona się pyta czy aby nie przegapiłem postu od Alicji. Ja zastanawiam się czy można bezpiecznie powierzyć Ci moją lepszą połowę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2 Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Pracowałam z maluchami w przedszkolu, to chyba sobie poradzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werusie Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 No i na ten temat czekałam ciekawa tylko jestem co zrobisz z Heniem ,bo panowie mają swój wyjazd za tydzień chyba że będzie robił za tego ducha którego będziemy wywoływać .Ania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Witam i od razu deklaruję przybycie na zaproszenie. Pozdrawiam Marzena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek w Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 (edited) Witam,jeżeli nic nagłego nie zatrzymie w domu , to też się pisze.Iwona. Edited September 9, 2011 by irek w (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2 Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Może i dobrze że są 2 terminy, będzie bardziej bezstresowo, mając świadomość, że nasza gorsza połowa czuwa nad mieszkaniem i dziećmi , a o Henia się nie martw gdzieś go wyślę ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek w Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Alicja , :brawo: ,za napis bo Heniek wiem ze wymieka,i boi się szykanów starszych kolegów, :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Irek widzę, że u dziewczyn dorabiasz sobie postów, jak adminy Cię przyłapią to będzie cieniutko Pięć razy to samo to trochę za dużo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 czuwam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek w Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Ok,i jeszcze raz dzięki za szybką reakcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 No oby się Wam na spocie za bardzo nie spodobało. Musicie być w domach najpóźniej w piątek co byśmy my mogli wyruszyć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZYCZAJKI Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 No w końcu , czekałam niecierpliwie na ten temat i sie doczekałam oczywiście deklaruje przybycie , Witam,jeżeli nic nagłego nie zatrzymie w domu , to też się pisze.Iwona. Iwona nie ma takiej opcji stawić sie musisz obowiazkowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aron Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Dziwi mnie czemu jakoś nikt tu się nie dopytuje o Hankę czyżbyście się bali ,że rzuci na kogoś urok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2 Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 (edited) No co Ty ! Hanka jest mile widziana, tylko niech się wypowie czy chce Edited September 10, 2011 by misiek2 (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts