Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

(zaznaczam, że w center-camp nie mam żadnych udziałów, a niniejszy tekst wynikł jedynie z mojego pozytywnego doświadczenia, którym chciałbym się z Wami podzielić)

Szukając nowej przyczepki objechałem z pół Polski. Wiele różnych placów zwiedziłem, wiele przyczep odwiedziłem, było nawet kilka faworytek, ale wszystkie jakoś tak bez pełnego przekonania. Byłem również w Bieruniu, kawał drogi ode mnie, jakieś 400km, na Śląsku, a tam, jak wiemy, jest zagłębie przyczepkowe, co najmniej trzy place. Jednakże dopiero w center-camp znalazłem to, czego szukałem.

Już samo pierwsze wrażenie po wjechaniu na plac było pozytywne. Wszystkie oferowane przyczepki były czyściutkie, pachnące. Aż się chętnie do nich zaglądało. Wszystkie zadbane, wszystkie sprawiały wrażenie pewnych. Wszystkie wyposażone jak należy. Rozrzut cenowy i rocznikowy bardzo duży. Od ponad dwudziestoletnich do nowych. Przekonany jestem, że każdy coś znajdzie dla siebie. Ja swoją przyczepkę wstępnie wybrałem po lekturze zdjęć i opisu na ich stronie internetowej. Gdy ją zobaczyłem na własne oczy :-), gdy do niej wszedłem, to się w niej zakochałem :-) I to w samym progu, a dalsze z nią obcowanie jedynie pogłębiało ten stan, który trwa nadal :-) Obsługa? Prawdziwi profesjonaliści, wyjątkowo uczynni, bardzo mili, fachowcy. Sama przyjemność z takimi obcować! Mają na miejscu serwis, co cieszy, również sklep z akcesoriami.

Tak więc, serdecznie polecam center-camp.

adres:

http://center-camp.pl/

Maciek

Opublikowano

Owszem oglądając tam przyczepki było sporo ciekawych ofert, jednak było również kilka "kwiatków". Moim zdaniem również drogo.....Przy wejścu po lewej stronie stała stara(1993r), malutka przyczpka Sterckeman, nie wiem czy jeszcze stoi-ale kosztowała 12,900pln, przy czym podobną, ale większą cepkę można kupić za 6-8tysi

Opublikowano

To prawda, w Bieruniu jest potężny wybór. Ja preferuję S- campa. Jakoś lepiej się z nimi dogaduję a i doświadczenie mają zdecydowanie większe. Lepiej też wygląda serwis:)

Opublikowano

Każdy, owszem, może mieć swoje osobiste preferencje co do sprzedawców w Bieruniu :-) Ponieważ, jak wspomniałem, do Bierunia mam jakieś 400 kilometrów, wszystkim trzem sprzedawcom zaanosowałem swoje przybycie. W s-campie mnie w sumie zlekka zlano ciepłym moczem. Owszem, zauważono, że wystąpiłem, ale jakoś nikt specjalnie nie zainteresował się moim występowaniem tamże i się mną nie zainteresował ani nie poświęcił chwili rozmowy. W center-camp było zgoła inaczej. W w s-campie też miałem swojego faworyta (tzn przyczpekę), na zdjęciach wyglądała ślicznie, po osobistych oględzinach okazało się, że w środku śmierdzi kupą (tego nie było widać na zdjęciach), oraz że szafki się nie domykają (tego też nie było widać na zdjęciach). To mi wystarczyło, aby dalej przyczepki nie analizować. Ale powtarzam, to jest tylko MOJE doświadczenie, wcale nie musi to być regułą. Cieszyć się należy, że jest coraz więcej sprzedawców przyczepek, profesjonalnych.

Maciek

Opublikowano

Dołączam się do opinii Macieja. Również w tym roku zakupiłem w Center-Campie przyczepkę i jestem mega zadowolony z przyczepki jak i samej obsługi

Opublikowano

To prawda, w Bieruniu jest potężny wybór. Ja preferuję S- campa. Jakoś lepiej się z nimi dogaduję a i doświadczenie mają zdecydowanie większe. Lepiej też wygląda serwis:)

No ale przyznaj że jest to Twoje subiektywne odczucie. Wszystko zależy od człowieka.

Opublikowano

w sumie to też najlepsze zdanie mam o center camp, mimo że chyba najmniejszy, to budek które nam spasowały było najwięcej

stan był ok, obsługa też ... jeśli bym kupił komisową to chyba tam ... w sumie niewiele brakło a wyjechali byśmy od nich z budką

s-camp - tutaj mam podobne opinie co do obsługi, półgodziny łaziliśmy po placu i nikt się nie zainteresował, a wybrać nie było co

(układ, wielkości itp, co do stanu tech się nie wypowiadam, bo nie macałem ;))

klaja - tu obsługa OK, ale budki droższe, a te tańsze jakoś takie zmęczone ... też nie trafiliśmy nic co wpadło by nam w oko

były fajne, ale przekraczające nas budżet 2x :(

Opublikowano

Słuchajcie moi drodzy. Moją intencją wcale nie było wszczynanie licytacji, który to sprzedawca w Bieruniu jest lepszy. Jedynie chciałem Wam zrelacjonować moją ogromną przyjemność w obcowaniu z jednym ze sprzedawców, radość z nabycia nowej, wymarzonej przyczepki. Przekonany jestem, że wszyscy trzej sprzedawcy w Bieruniu świadczą podobną, wysoką jakość usług. A cała reszta to są już chyba tylko i wyłącznie subiektywne odczucia.

Ja ze swej strony polecam Bieruń, jako zagłębie przyczepkowe :-) A od siebie, indywidulanie, prywatnie, polecam center-camp, gdyż właśnie tam poczułem się obsłużony wyśmienicie. Możliwe, że to był przypadek, głęboko wierzę, że pozostali sprzedawcy w Bieruniu również są w stanie stanąć na wysokości zadania :-) Być może moja agitacja była zbyt nieśmiała? W każdym razie: Jest w czym wybierać w Bieruniu, spokojnie można poświęcić 400km podróży w jedną stronę, jechać tam w ciemno, gdyż podaż jest ogromna. Nawiasem mówiąc, nie spotkałem podobnej podaży w innych regionach naszego kraju.

Maciek

Opublikowano

PS. do Konrada. Obserwuję Twoje zdjęcie :-) Też kiedyś białym fiatem 125p ciągałem Niewiadówkę :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam takie rekomendacje powinny padać w tym kąciku http://forum.karawaning.pl/forum/39-komisy-oraz-sprzedawcy/

Proszę zatem o przyklejenie swojego postu do odpowiedniego tematu (ja niestety nie mogę tego zrobić ponieważ post napisany w tym temacie z racji daty wskoczył by na pierwsze miejsce). Obecny temat zamykam.

Pozdrawiam i proszę o zachowywanie porządku na forum waytogo.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.