gfizyk Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Znalazłem ciekawy artykuł. Polecam lekturę. Co prawda dotyczy kamperów, ale przecież jesteśmy jedną rodziną :-). http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,114158,10152659,Wakacje_dla_niezaleznych__czyli_ABC_podrozowania_kamperem.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socale Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Noooo, kurcze... Pod każdym foto odosobniony artykuł. Niezły dla mnie pomysł w ostatnim zdaniu 2/15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tokyo Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 cytat: ' Jeśli planuje się jechać w daleką podróż, warto przemyśleć wynajem kampera na przykład w Norwegii' heh, dobre. W Norwegii wynajęcia kampera jest spoooro droższe, raczej nie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Socale Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (...) W Norwegii wynajęcia kampera jest spoooro droższe, raczej nie polecam. Od ekonomii jest matematyka, mi spodobał się pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierzasty Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Im starszy kamper, tym młodszy kierowca...to może i by się zgadzało...w każdym razie mnie na niego nie stać, a sarym na norwegię bym się chyba nie odważył... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorio Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 a ja znalazłem ciekawy artykuł w Polskim Caravaningu na temat elektronicznego myta i ciekawostką jest kilka postów zapożyczonych z naszego forum między innymi twój gfizyk, Tombra .... Ciekawe czy za wiedzą i zgodą autorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 poważnie? w którym numerze? Możesz zeskanować? Ja zgody nie wyrażałem, chyba, że w regulaminie coś jest ... czuję się zaszczycony :-)))) a co do kosztów kampera w Norwegii, ciekawe jak to wygląda biorąc pod uwagę opłaty promowe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorio Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 poważnie? w którym numerze? Możesz zeskanować? Ja zgody nie wyrażałem, chyba, że w regulaminie coś jest ... czuję się zaszczycony :-)))) w najnowszym wrzesień-październik strona 76 taka niewyraźna fotka z kamerki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 gfizyk jeżeli tak poważne czasopisma Cię cytują to od tej pory będę czytał wszystkie twoje posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekwwa Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 poważnie? w którym numerze? Możesz zeskanować? Ja zgody nie wyrażałem, chyba, że w regulaminie coś jest ... czuję się zaszczycony :-)))) a co do kosztów kampera w Norwegii, ciekawe jak to wygląda biorąc pod uwagę opłaty promowe... no no no !! szacun Grzegorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorio Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 dla tych co nie prenumerują bądź jeszcze nie kupili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Kurcze, chyba nam woda sodowa do głowy uderzy ;-) Ale nieskromnie dodam, że Murator cytował mnie pierwszy :-))))) Dzięki Grześku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts