Kluchojady Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Witam Szukam i szukam i znaleźć nie mogę Czy jadąc przez Słowacje (Bardejów - Presov - Koszyce) znajde tam jakieś kempingi ?? Najbardziej pasował by mi gdzieś blisko granicy z Polską... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 http://ekempy.sk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
COMPAS Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Witam Szukam i szukam i znaleźć nie mogę Czy jadąc przez Słowacje (Bardejów - Presov - Koszyce) znajde tam jakieś kempingi ?? Najbardziej pasował by mi gdzieś blisko granicy z Polską... witam ,znam trasę przez Kraków Niedzica Stara Lubownia Preszow mogę polecić kemping na naszej granicy Niedzica lub 5 km. od granicy na Słowacji pozdro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluchojady Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Wyszło inaczej niż myślałem ... Nocowaliśmy dopiero w Koszycach. Bardzo fajny lecz wiekowy kemping polecam Autocamping Salaš Barca Widać po nim że powstał min 30lat temu a może nawet 50 Ale wszystko sprawne, miejsca dużo, duży plac zabaw, za kosiarki służą dwie owce i koza. Restauracja obok chyba dobrze karmi bo bo zawsze była nieźle obłożona. Jedyny problem ze znalezieniem wjazdu - da się zjechać jadąc tylko w relacji "lotnisko - Węgry" Cena za 2os, auto, przyczepę, prąd - 20EU (niestety płatnę tylko gotówką). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andiat Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Wyszło inaczej niż myślałem ... Nocowaliśmy dopiero w Koszycach. Bardzo fajny lecz wiekowy kemping polecam Autocamping Salaš Barca Widać po nim że powstał min 30lat temu a może nawet 50 Ale wszystko sprawne, miejsca dużo, duży plac zabaw, za kosiarki służą dwie owce i koza. Restauracja obok chyba dobrze karmi bo bo zawsze była nieźle obłożona. Jedyny problem ze znalezieniem wjazdu - da się zjechać jadąc tylko w relacji "lotnisko - Węgry" Cena za 2os, auto, przyczepę, prąd - 20EU (niestety płatnę tylko gotówką). fajnie by bylo jak bys podal jakimi ulicami jechales heheheehe nie prosciej podac namiary GPS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluchojady Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 fajnie by bylo jak bys podal jakimi ulicami jechales heheheehe nie prosciej podac namiary GPS Mówisz, masz Wg Garmina: N48 41,252 E21 15,378 Wg Google 48.687653,21.256265 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts