bodzioklb Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 bede stacjonował tam od 20.08 do 23.08... zapraszam - moze sie spotkamy? prognoza pogody na przyszly weekend wydaje sie byc optymistyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusia-s Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Wierzysz w to?? ja przestałam poza tym pogodynka zawsze na kilka dni do przodu pokazuje słoneczną pogodę poczym aktualizuje na tę właściwą Mam chyba juz depresję z braku błękitnego nieba i z optymistki staje się pesymistką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted August 14, 2011 Author Share Posted August 14, 2011 (edited) jesli bedzie zimno i deszczowo to jest duze prawdopodobienstwo ze woda w basenie bedzie cieplejsza od otoczenia a tak na serio... wszedzie trabia ze idzie ocieplenie... a jesli nawet pogody nie bedzie - jest przyczepa,jest przedsionek, jest grill, mam 4 dni wolne wiec wole siedziec z dzieckiem na kempingu jak w blokowisku Edited August 14, 2011 by bodzioklb (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusia-s Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 jesli bedzie zimno i deszczowo to jest duze prawdopodobienstwo ze woda w basenie bedzie cieplejsza od otoczenia a tak na serio... wszedzie trabia ze idzie ocieplenie... a jesli nawet pogody nie bedzie - jest przyczepa,jest przedsionek, jest grill, mam 4 dni wolne wiec wole siedziec z dzieckiem na kempingu jak w blokowisku to fakt, na szczęście nie siedzę w blokowisku i mogę zrobić kamp na podwórku za domem, wystarczy rozłożyć przedsionek przed przyczepą gril tez stoi, ale chciałoby się gdzieś nad większą wode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted August 21, 2011 Author Share Posted August 21, 2011 tak wiec, pogoda byla zajefajna... mozna bylo sie opalac i kapac bez szoku termalnego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted August 22, 2011 Author Share Posted August 22, 2011 zapomnialem dodac ze woda w basenie jest ciepla mozna odrazu wskakiwac... wiec jak ktos ma czas i checi to zapraszam na weekend - na kempingu wczoraj lekko przewialo turystow i jest troche wolnego miejsca bede tam na nastepny weekend rowniez wiec mozna pogrillowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts