Skocz do zawartości

Meble kempingowe?

Tomii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 4 miesiące temu...

Witam !

Odświeżam temat, jak kogoś interesują niezłe krzesełka kempingowe to byłem w Jysk i za 95,- PLN kupiłem bardzo eleganckie. Poprzednia cena to około 170,- PLN. Zajrzyjcie krzesełka są niezłe, a i cena wręcz rewelacyjna. Są także leżaki za 69,-, inne krzesła za 69,-, krzesełka "rybackie" za 10,- itp. Towar jest szybko kupowany, więc pośpiech jest niezbędny. Na metkach napisane jest, że produkt firmy Campman. Siedzisko i oparcie z takiej plecionki syntetycznej.

Pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...

witam

już od dawna poszukuję leżaczków, które umieszczam poniżej na zdjęciach. Koleżanka kupiła je nie dawno a Auechan. Niestety w Krakowie, gdzie mieszkam, nie ma tego sklepu, a w innych nie widziałem.

podobne są w Jysku, ale wyższe (chyba bardziej ogrodowo-campingowe), a ja potrzebuję takich niskich typowych na plażę.

Jeśli ktoś gdzieś takie widział (może w necie?) to proszę o info

PS

W zeszłym roku podobne widziałem u włoskich turystów w Grecji na Thassos i "zachorowałem" na nie... :ok:

post-45726-imported-a8b7dbcd-dc8c-45b2-8f37-1ac12aa03f02_thumb.jpg

post-45726-imported-c9d48035-1f46-42a6-a8e8-ffe6d1608bd6_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...

witam ponownie

A więc po długich poszukiwaniach znalazłem takie foteliki w Auchan. Mieliśmy farta, bo bywają tam tylko co jakiś czas, dość szybko "zchodzą" i potem znów do następnej dostawy.. no chyba że to się nie długo zmieni

pozdro wszystkim

siemka

Mieszkamy w Kraku i tu nie mogliśmy nigdzie takich fotelików znaleźć (najbliższy Auchan pod Częstochową).

W minioną sobotę byliśmy w Łańcucie i po drodze, kilka km za Rzeszowem jest wielki Auchan. Zajrzeliśmy i właśnie były. Tydzień wcześniej teściowa zaglądała tam i nie było. Z kolei nasi znajomi kupili w zeszłym roku w Auchan gdzieś pod Wrockiem.

My kupiliśmy je po 79 zł za szt.

W Jysku są w stałej ofercie (tak ja wyżej na zdjęciach) b. podobne tylko wyższe po 85 zł, a ostatnio w Krakowie na Czyżynach były przecenione po 75 zł.

My specjalnie szukaliśmy tych niskich i koniecznie aluminiowych, bo widzieliśmy podobne w Grecji, mieli je stacjonujący obok nas Włosi i wydały nam się idealne na plażę. Faktycznie są rewelacyjne.. można je również rozłożyć na płasko i położyć się na brzuchu.. super sprawa. No i są leciuchne.

Podobne są u nas w Realu po 89 zł i ze stali, pomalowane na biały klozetowy kolor i są 2 razy brzydsze i cięższe..

pozdro

Witam i gorąco pozdrawiam wszystkich ja tez kompletuje sprzęt do przyczepy i staram sie kupic coś dobergo w nie gryzącej cenie . Na allegro znalazłem tydzień temu "krzesło campingowe " nadmieniam nowe prosto z Holandii za kwotę 110 zł można powiedziec że identyczne jak z firm dudkaf przepraszam ja przekręciłem nazwę. pożądne z siatki z jakiegoś tworzywa wykonana wyściółka :niewiem: solidne pięć pozycji w jakich można je rozłożyć ,poprostu super. Sprawdzałem podobne w EL-CAMPIE 235 ZŁ . gOŚĆ KTORY NIMI HANDLUJE JEST Z CZĘSTOCHOWY POLECAM. POZDRAWIAM AMBI7.