Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forum.karawaning.pl/gallery/category/115-kemping-nr-23

kemping jest fajny / no moze poza lazienkami :oslabiony: / , woda w basenie tez powinna byc jeszcze :) wiec jesli pogoda dopisze mozna by sobie posiedziec przy grillu ...

na poczatku wrzesnia powinno byc sporo miejsca na kempingu

jakies propozycje lub sugestie? dogadamy termin a ja uderze do kierownika osrodka i dopracuje szczegoly ;)

Opublikowano

Bodzio - my jesteśmy chętni, tylko trzeba przemyśleć sprawę terminu:

1 weekend 3,4 września - początek przedszkoli, szkoły itp (dla nas też powrót z urlopu)

2 weekend 9-11 - zbieractwo grzybów w Czerwonej Wodzie

3 weekend wolny?

4 weekend Spęd - nie wiem kto jedzie?

Więc można by śląską ekipę spróbować skrzyknąć ale chyba bardziej w drugiej połowie września...

Opublikowano

Bodzio - my jesteśmy chętni, tylko trzeba przemyśleć sprawę terminu:

1 weekend 3,4 września - początek przedszkoli, szkoły itp (dla nas też powrót z urlopu)

Tak skromnie przypominam że 1 weekend to X Zlot skromny.gif

Opublikowano

Bodzio jakiś termin ustalimy i można cos myśleć,ja i pinior raczej się pojawimy :)

Opublikowano

Bodzio - jak 16-18 i zdążę dojść do siebie po grzybobraniu to my mamy szansę przyjechać.

Ile przyczepek zmieści się w Bąkowie, i czy nie ma problemu z prądem ?

Wotrzyk - ja mogę stanąć za Piniem, bo dobrze mój zaczep w jego zderzak pasuje spineyes.gifgrinser006.gif.

Opublikowano

Bodzio - jak 16-18 i zdążę dojść do siebie po grzybobraniu to my mamy szansę przyjechać.

Ile przyczepek zmieści się w Bąkowie, i czy nie ma problemu z prądem ?

z pradem nie ma problemu jest duzo skrzynek, a co do miejsca we wrzesniu powinien byc na tyle luzik ze napewno bedzie szansa stanac obok siebie...

zapewne bedzie tam pare cepek ktore tam stacjonuja do zimy ale nie ma ich duzo - moze nascie max... ogolnie miejsca na kepingu jest sporo wiec kolejnych nascie przyczepek powinno wejsc bez problemu

jak bylem tam to tak na szybko liczylem parcele i spokojnie tam mozna zmiescic jakies 50 cepek

Opublikowano

No to gites, bo słyszałem opinie, że tam większość miejsc zajętych na stałe przez stacjonarne przyczepki. My raczej tak, będę mobilizował inne gliwickie załogi (gitara.gif) do przyjazdu. Wtedy będzie gitara.gifgitara.gif i yay.gifyay.gifi brawo.gifclaps.gif.

Wotrzyk niech też Ed-ów namawia bow.gif. Może skusiłoby się więcej załóg ze śląska podjechać ?? A pewno szczegóły dogadamy w Czerwonej Wodzie.

Opublikowano (edytowane)

Lucek26 - terminu jeszcze nie ma ustalonego ... ale jak cos to mozesz wpasc tam w ten weekend ;)

ja tam podwioze w tyg cepke cepke i bede tam na weekend - od soboty do wtorku - wpadnij - zapraszam

ja mam tam blisko wiec czesto tam jestem... po 12 wrzesnia bede tam chyba cepke trzymal do pazdziernika wiec mi termin lotto

Edytowane przez bodzioklb (wyświetl historię edycji)