GregorY Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Witajcie. Obecnie jestem rozbity w sopocie (nr 67), ale tak mysle, żeby na tydzień przed końcem urlopu zmienic miejsce stacjonowania. Przeglądam nasz katalog i zastanawiam się gdzie, niestety wspomniany katalog jest dość skąpy w opiniach. Generalnie wolałbym do 100 - 150 km od Sopotu - warunek - musi być nad morzem i w zasadzie nie wiem co wybrać. Czy możecie mi podpowiedzieć cobyście wybrali, co polecacie? Wolałbym usłyszec rady od ludzi, którzy własnie biwakują lub byli w tym sezonie. jest co prawda jeszcze troche czasu, ale z góry dzięki za podpowiedzi. (jesli wybrałem zły dzial - proszę admina o przesunięcie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Masz wybór od Władka do Ustki . W sumie wszędzie to samo: lody, gofry, kebaby i żółte tabliczki z napisami "Prezes Darek" . Ja na Twoim miejscu pojechał bym do Lubiatowa. Czemu? Bo nigdy tam nie byłem. Lubiatowo ma jednak dwa minusy: problemy z prądem, no i ceny (w tym ceny prysznica). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Na pewno nie jedź do Gąsek bo tam kradną zresztą gdzie nie kradną i "prezes Jasiu " nic w tej materii nie pomoże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_b Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Na pewno nie jedź do Gąsek bo tam kradną zresztą gdzie nie kradną i "prezes Jasiu " nic w tej materii nie pomoże do gąsek ma więcej ka 100km więc pewnie i tak odpuści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Polecam Ci Ustkę. Masz tam fajny kemping - Morski. Sama Ustka zrobiła na mnie w tym roku bardzo dobre wrażenie. Ładna promenada, fajne deptaki w lesie, ładna plaża. Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
latawiec Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 koniecznie Lubiatowo.Świetne miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ja będę w Ustce. Byłem w Zaciszu. W tym roku spróbuję wetknąć się do Albatrosa.... jutro wyjazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkizet Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Byłem w Albatrosie na początku lipca, rozbiłem się blisko bramki wyjściowej na plażę. Udało mi się, ponieważ chwilę przede mną ktoś opuścił to miejsce, a innego nie było. Tak na marginesie, niewiele tam miejsc na przyczepy. Problem był jednak w tym, że morze było tak wzburzone, że po 3 dniach miałem już serdecznie dość jego szumu. Ale polecam Ustkę, piękna miejscowość. Deptaki ekstra, Biedronka blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts