michalusss Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Witam, jestem swierzym wlascicielem cepki, i mam problem z elektyka. Mianowicie w adrii primie 3 osobowa ( odpowiednik niewiadowki) jest problem: 1. wywala korek raz na jakis nawet gdy wszystko jest wylaczone (raz 1 na 2 tyg). dzieje sie to bardzo zadko. 2 nad lozkiem 2 osobowym nie ma kinkietu, a mianowicie pradu w przewodach wystajacych z sufitu. Z racji tego ze z elektryka tylko wtyczki w gniazdko wkladam to nic wiecej nie umiem. Jezeli ktos bedzie zyczliwy i pomoze w naprawie w lodzi ( moge podjechac do zainteresowanego) z pakiem za fatyge. Brak polskich liter dyktuje post z tel. pozdrawiam Michal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Nie znam Adrii która jest odpowiednikiem niewiadówki (zresztą jakiej niewiadówki - ich też jest kilka typów) , ale to nic. Wróćmy do Meritum. Jeśli chodzi o światło nad łóżkiem 2 osobowym u mnie jest to zrobione tak jak włącznik schodowy. Wchodząc do przyczepy mam włącznik zaraz przy wejściu. Włączając go zapalam kinkiet nad dużym łóżkiem. Kiedy kładę się spać przy głowie na ścianie mam drugi włącznik którym mogę zgasić to główne światło. Jak nie masz kinkietu to może po prostu trzeba go kupić , albo napisać bardziej z sensem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalusss Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 OK moj blad. Model adrii to 4154 DO Kinkiecik to ja mam natomiast pradu w przewodach nie ma :-), i podobnej instalacji jak twoja schodowa tez nie ma. Moze ktos ma lepszy pomysl na rozwiazanie tego problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts