Inia Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Witajcie,postanowiłam wymienic uszczelke okienną /Covetta swift/ przed wyjazdem...i nie moge kupic! Jestem bez uszczelki,poszukuję 3 metry ,moze byc jakis zamiennik,szukam czegos niedrogiego ,Pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inia Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Ok,juz zakupiłam http://allegro.zumi.pl/uszczelka-okna-otwieranego-do-przyczep-niewiadow-i1703814478.html :narcyz:pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_wawa Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 A kupiłaś klin rozpierający ? Do tej uszczelki trzeba jeszcze dodać klin i wtedy będzie OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cylinder Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 A kupiłaś klin rozpierający ? Do tej uszczelki trzeba jeszcze dodać klin i wtedy będzie OK. No właśnie Konradzie, może wiesz gdzie można kupić kliny? Moje ze starości całkiem popękały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_wawa Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Np. tu : www.darius-przyczepy.pl Wiele osób chwali ( sam kupowałem ). Jeżeli potrzeba coś więcej niż jest na stronie - trzeba pytać, bo nie mają wszystkiego wystawionego ( np. pas sztormowy do przedsionka ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markson33 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Zamawiałem niedawno uszczelki przez stronę optomed.info.pl pierwszy raz w życiu i jestem zadowolony z jakości. Uszczelka idealnie taka sama jak na wzorze, który im dostarczyłem. Słuchają tu klienta i jego oczekiwań. Podejście bardzo sumienne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts