AKISSJG Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Proponujemy Wam spotkanie w Karkonoszach w terminie 12 -15 sierpnia, tym razem na przeuroczym polu biwakowym w miejscowości Sosnówka. Program imprezy przewiduje dowolne zagospodarowanie czasu według własnych upodobań od wczesnych godzin porannych do wieczornego ogniska na którym obecność co prawda nie obowiązkowa ale zalecana. Cenę z właścicielami ustaliliśmy na 30 zeta od załogi, Zawiera ona ustawienie przyczepy lub kampera, pobyt załogantów przyłacze do prądu, ciepłą wodę na zmywaku i pod natryskiem non-stop. Ze względu na to że jest to familijne niewielkie pole biwakowe liczba załóg będzie ograniczona do około 15 dlatego proszę o zgłaszanie akcesu uczestnictwa w tym spotkaniu z rozwagą. Serdecznie zapraszamy osoby chętne do wspólnej zabawy i .... Lista uczestników (skopiuj, wklej i dopisz się na końcu) 1. AKISSJG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Będziemy gdzieś tam w okolicach to piękna okazja do spotkania... Lista uczestników (skopiuj, wklej i dopisz się na końcu) 1. AKISSJG 2. tymar z Kiką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Artur, czy masz jakieś dokładniejsze namiary, lub stronę www? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Mariusz Dojazd na drodze pomiędzy Sosnówką a Miłkowem przy zjeździe na Głębock. Dokładne namiary GPS podam w terminie późniejszym (nie miałem ze sobą GPS'a), a co do strony to prosze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finger Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 W tej chwili nie określę się jeszcze choć wiesz Artur , że bardzo bym chciał . W tym czasie prawdopodobnie będę miał w domu gości . Im bliżej terminu tym więcej wiedzy w tej kwestii . Liczba miejsc jest ograniczona ale to dla mnie nie problem , coś wymyślę w razie potrzeby . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maligr Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 W dniach 4-7 będziemy w Szklarskiej Porębie na: http://gieldapiosenki.pl/gielda/ Każde spotkanie z Wami to nie lada gratka, tego również nie odpuścimy. Tymbardziej, że okolica przepiękna i warta odzwiedzin. 12 sierpnia, meldujemy się w pełnym składzie, przy ognisku... 1. AKISSJG 2. tymar z Kiką 3. maligr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Artur my w tym terminie na urlopie będziemy i nie dojedziemy ale mam nadzieje, że zobaczymy się w Czerwonej Wodzie we wrześniu do zobaczenia i udanego spotkania życzę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Co tak cicho się zrobiło. Mam nadzieje, że do spotkania dojdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ati_kiss Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Co za szkoda że wy tu a ja tam No cóż... nie teraz to za rok Jak znam AKISS_JG to spotkanie na 100% dojdzie do skutku nawet jeśli będziecie we 2 załogi Pozdrawiam i dobrej zabawy życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Ati ma 100% racji, my będziemy wiec zapraszamy do wspólnej zabawy i co kto tam jeszcze chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 No to mnie uspokoiliście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maligr Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 My również potwierdzamy nasze przybycie. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 No to spoko, już się nie mogę doczekać. Zastanawiam się tylko którego dnia zawitam na to miejsce, bo początek urlopu mam tydzień szybciej, ale sytuacja rodzinna nam się komplikuje, przez co do Bolkowa możemy nie zawitać, jak planowaliśmy , tylko od środy w Sosnówce. Zobaczymy jeszcze jak się wyklaruje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 My również potwierdzamy nasze przybycie. . Potwierdzam, przyczepka już jest na miejscu. Jak widzicie miejsc jest jeszcze sporo, więc jak by ktoś nie miał pomysłu na ten przedłużony weekend to zapraszamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) ale brakuje wam czwartej załogi do brydża dopisz : ptaku - 1 osoba Edited August 7, 2011 by ptaku (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts