ewa_m Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Witam jeśli ktoś z Was potrzebuje części zamiennych do angielek znalazłam firmę w Wielkiej Brytani ( tanią ) , która wysyła do zamawiających części do polski również. Sama osobiście skorzystałam i za zawór bezpieczeństwa do termy w raz z kosztami wysyłki zapłaciłam 10 euro . Polecam . Nie trzeba znać angielskiego pisząc e-mail do nich gdyż mają zaprzyjaźnionego polaka , który im tłumaczy nawet zadzwonił do mnie aby opisać wszystko . Zainteresowanym podaję firmę ARC SYSTEMS ADRES E-MAIL info@arcsystems.biz. Pozdrawiam Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordicstorm Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Witaj Normalnie z nieba mi spadłaś Już napisałem email do nich z listą czego mi potrzeba. Zobaczymy co odpiszą. Pozdrawiam Waldek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewa_m Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Wczoraj rozmawiałam z nimi i mówili , że mają przeważnie wszystko z hydrauliki oraz okna Pozdrawiam Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts