bartosz_b Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Mam problem bo rozpadła mi się ze starości dolna kratka wentylacyjna lodówki i nigdzie nie mogę znaleźć kratki w wymiarach 47 x 18 cm może ktoś z Was się orientuje czym ewentualnie można to zastąpić. Nie jest to ta kratka do której jest podłączony wylot spalin z lodówki tylko ta dolna przy podłodze. Z góry wielkie dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Mam problem bo rozpadła mi się ze starości dolna kratka wentylacyjna lodówki i nigdzie nie mogę znaleźć kratki w wymiarach 47 x 18 cm może ktoś z Was się orientuje czym ewentualnie można to zastąpić. Nie jest to ta kratka do której jest podłączony wylot spalin z lodówki tylko ta dolna przy podłodze. Z góry wielkie dzięki za pomoc Taka plastikowa z "siateczką" montowana w podłodze ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz_b Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 Taka plastikowa z "siateczką" montowana w podłodze ?? Nie nie tak, kurcze teraz jestem w pracy i nie mam jak zrobić zdjęcia. Chodzi o kratkę na ścianie bocznej, za lodówką przy samej podłodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Witam, proponuję zadzwonić do kolegi "Szantymen" u niego zakupisz taką kratkę tyle że w wymiarach 48/18cm 601329836 lub http://www.allcamp.pl/ w katalogu 2010 na stronie 511 Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts