Effendi Posted September 12, 2011 Skalniaki - ładne fotki tego podwodnego świata Dysponujecie jakimś swoim sprzętem do nurkowania? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BJoe Posted September 12, 2011 fakt faktem że warunki do nurkowania są tam fajne ale trzeba pamiętać że płetwonurek wyszkolony w polsce na polskich wodach jest trzy razy więcej wart od płetwonurka wyszkolonego w egipcie ( pomijam tu fakt że tam zasadniczo to pakują człeka w agualung , krótka instrukcja do wody i licencja w kieszeni to tylko z nazwy jest szkoleniem) chodzi tu właśnie o warunki panujące w wodzie , w polsce warunki są trudne co powoduje że taki płetwonurek automatycznie ma lepsze wyszkoleni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted September 13, 2011 Skalniaki - ładne fotki tego podwodnego świata Dysponujecie jakimś swoim sprzętem do nurkowania? Częściowo mamy własny i nadal kompletujemy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted September 13, 2011 fakt faktem że warunki do nurkowania są tam fajne ale trzeba pamiętać że płetwonurek wyszkolony w polsce na polskich wodach jest trzy razy więcej wart od płetwonurka wyszkolonego w egipcie ( pomijam tu fakt że tam zasadniczo to pakują człeka w agualung , krótka instrukcja do wody i licencja w kieszeni to tylko z nazwy jest szkoleniem) chodzi tu właśnie o warunki panujące w wodzie , w polsce warunki są trudne co powoduje że taki płetwonurek automatycznie ma lepsze wyszkoleni Zgadzam sie z Tobą w 100% ale inaczej jesteś traktowany nawet w PL, jak masz licencję ze szkolenia 15 m pod wodą z zaliczonymi ćwiczeniami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Effendi Posted September 13, 2011 Częściowo mamy własny i nadal kompletujemy warto wiedzieć, może kiedyś wspólnie wyskoczymy nad jakieś jeziorko ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted September 13, 2011 warto wiedzieć, może kiedyś wspólnie wyskoczymy nad jakieś jeziorko ? ale by było fajnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
funkiaa Posted October 11, 2011 Byliśmy w Egipcie siedem razy,zabytki wspaniałe,tysiące lat historii ale jak tylko wsadzisz głowę pod wodę wszystko przestaje istnieć ,jesteś w krainie tysiąca baśni. Mimo iż nie nurkuje,pływałam tylko z rurką.Zazdroszczę Wam tej umiejętności.Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted October 13, 2011 Byliśmy w Egipcie siedem razy,zabytki wspaniałe,tysiące lat historii ale jak tylko wsadzisz głowę pod wodę wszystko przestaje istnieć ,jesteś w krainie tysiąca baśni. Mimo iż nie nurkuje,pływałam tylko z rurką.Zazdroszczę Wam tej umiejętności.Pozdrawiam. Dokładnie tak stało się ze mną - wszystko przestało istnieć. Pierwszy raz nabawiłam się hiperwentylacji z wrażenia, ale szybko się z tym uporałam Już nie mogę się doczekać kolejnego wypadu. Ja mogę w zasadzie w każdej chwili, jeśli znajdę parę do pokoju, mogę lecieć nawet jutro Pozdrawiam Edyta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted July 11, 2012 (edited) RAFA UMIERA W EGIPCIE Wróciliśmy smutni, bo świadomi, jaką moc niszczycielską posiada człowiek i cywilizacja i jak szybko postępuje degradacja natury. Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej. Edited July 11, 2012 by Skalniaki (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skalniaki Posted July 11, 2012 RAFA UMIERA W EGIPCIE Wróciliśmy smutni, bo świadomi, jaką moc niszczycielską posiada człowiek i cywilizacja i jak szybko postępuje degradacja natury. Jedyny wniosek, jak się nasuwa........to nie jeździć do tych samych miejsc, mimo ogromnego sentymentu Najważniejsze, że małżonek ma następców w nurkowaniu. Nasze młode skutecznie połknęły bakcyla. Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tymczak02 Posted July 16, 2012 Piękne zdjęcia!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lary75 Posted July 16, 2012 Fotki rzeczywiscie imponujące, az mam ochote wsiasc w samolot i miec okazje do zrobienia takich samodzielnie ) Gorąco pozdrawiam z podkarpacia Ludwik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted August 31, 2012 (edited) Wiem, że napisany artykuł przez brukowiec, ale.... http://konflikty.wp.pl/kat,1020223,title,Swiat-sie-tego-obawial-Egipt-staje-sie-dominium-islamskich-radykalow,wid,14882643,wiadomosc.html?ticaid=1f156 Edited August 31, 2012 by Pierzasty (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wachmistrz77 Posted November 17, 2012 Ktoś tam był swoją cepką w tym egipcie? Nie rozumiem po co zamieszczać na forum o karawaningu wspomnień z przelotu samolotami. Za chwilkę pewnie ktoś się tutaj zeswata, inny wyspowiada, jeszcze inny zamieści grę czy inny badziew i przerobicie konkretny portal na jakąś społecznościówkę...heeeehhhh ludziska na litość ... Proponuję pomysłodawcy tematu użycie takiego fajnego wynalazku - M P.S. Może ktoś jednak tam z Polski dojechał? Quote Share this post Link to post Share on other sites