Tomii Posted April 10, 2011 Firma Alexcamp Ul. Ujezdzka 6 97-200 Tomaszów Mazowiecki Strona internetowa: www.Alexcamp.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted May 5, 2013 wypożyczałem przyczepę - miła, konkretna rozmowa. Wybór może i nie za duży, ale jak dla mnie było OK, bo jako świeżynka w temacie przyczep za wiele nie wiedziałem. Pomimo, że o tym nie rozmawialiśmy to w dniu odbioru przyczepy dostałem extra stolik i dwa fotele turystyczne (może i szczegół, ale ile musiałem sam się nachodzić żeby od kogoś pożyczyć ;-)) Kaucję otrzymałem z powrotem zaraz po oddaniu przyczepy. Ogólnie oceniam pozytywnie i polecam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ula59 Posted August 30, 2013 Witam. Kupiłam tu przyczepę. Miła, konkretna, profesjonalna obsługa. Przyczepy oferowane do sprzedaży sa naprawdę w dobrym stanie. Właściciele chętnie udzielają odpowiedzi na wszelkie pytania - nawet po zakupie. Potrafią telefonicznie doradzić, wyjaśnić. Polecam zakupy właśnie tu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufolz Posted August 30, 2013 (edited) Witam. Kupiłam tu przyczepę. Miła, konkretna, profesjonalna obsługa. Przyczepy oferowane do sprzedaży sa naprawdę w dobrym stanie. Właściciele chętnie udzielają odpowiedzi na wszelkie pytania - nawet po zakupie. Potrafią telefonicznie doradzić, wyjaśnić. Polecam zakupy właśnie tu. wrzuć fotkę tej kupionej przyczepki i pochwal się w dziale nasze pojazdy.. Ciekawość to straszna cecha lecz pochwal się którą wybrałaś. Edited August 30, 2013 by ufolz (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ula59 Posted September 4, 2013 wrzuć fotkę tej kupionej przyczepki i pochwal się w dziale nasze pojazdy.. Ciekawość to straszna cecha lecz pochwal się którą wybrałaś. Kupiłam Dethleffsa: http://www.alexcamp.pl/galeria.html Pozdrawiam i polecam ten model Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ula59 Posted September 5, 2013 Nie dodałam, że odnośnik podawy wyżej dotyczy galerii sprzedanych przyczep. Moja to Dethleffs z 2001 r. - dł. całkowita 715 cm. A może zdjęcia: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bertosz Posted March 25, 2017 Witam, dwa tygodnie temu zakupiłem w Alexcampie swoją drugą w historii przyczepkę, a że podobno przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, to znów Knaus...Tym razem Sport 500FDK 2007 (przesiadka z Sudwinda M 485M 1995) Przyznaję, przyczepki w Alexcampie są w dobrym stanie, może nie najtańsze, ale w mojej ocenie warte grzechu...;-) Gospodarze mili i profesjonalni... Podsumowując polecam... a dodatkowy atut to bliskość od W-wy i dobra droga... (godzinka drogi)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mac Posted January 24, 2018 (edited) W styczniu zakupiłem przyczepkę w Alexcampie. Adria Altea 512 DT. Po rozmowie telefonicznej decyzja jadę oglądać. Stan przyczepy zgodny z ogłoszeniem i rozmową (wielki plus). Oględziny i decyzja o zakupie. Przyczepa zaklepana (bez zaliczek, zadatków...) i odebrana tydzień później. Oglądałem kilka innych (pobieżnie) na placu i stan ich nie wzbudzał zastrzeżeń. Także poszukującym polecam podjechać zobaczyć pogadać, można coś wybrać. W dniu 25.03.2017 o 11:03, bertosz napisał: Przyznaję, przyczepki w Alexcampie są w dobrym stanie, może nie najtańsze, ale w mojej ocenie warte grzechu...;-) Gospodarze mili i profesjonalni... Podsumowując polecam... a dodatkowy atut to bliskość od W-wy i dobra droga... (godzinka drogi)... Zgadzam się z bertoszem. p.s. Jest inny adres Spalska 8 Edited January 24, 2018 by mac (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufolz Posted January 24, 2018 On 25.03.2017 at 11:03 AM, bertosz said: Witam, dwa tygodnie temu zakupiłem w Alexcampie swoją drugą w historii przyczepkę, a że podobno przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, to znów Knaus...Tym razem Sport 500FDK 2007 (przesiadka z Sudwinda M 485M 1995) Przyznaję, przyczepki w Alexcampie są w dobrym stanie, może nie najtańsze, ale w mojej ocenie warte grzechu...;-) Gospodarze mili i profesjonalni... Podsumowując polecam... a dodatkowy atut to bliskość od W-wy i dobra droga... (godzinka drogi)... Ogladalem ludzaco podobna budke jak przyjechala w deszczu z rozwalonym przednim naroznikiem. Kupujacy nawet niczym nie zabezpiezyl jej.... Wlasnie do Alexcampa. Nawet mam chyba jej zdjecia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bertosz Posted January 24, 2018 51 minut temu, ufolz napisał: Ogladalem ludzaco podobna budke jak przyjechala w deszczu z rozwalonym przednim naroznikiem. Kupujacy nawet niczym nie zabezpiezyl jej.... Wlasnie do Alexcampa. Nawet mam chyba jej zdjecia. Może mówisz o tej... Jest cały czas w ofercie i miała robiony przedni lewy narożnik (wstawione kratki wentylacyjne...) Moja miała uszkodzony lewy tylny narożnik - wyglądało na plastiki... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ufolz Posted January 24, 2018 Pewnisci nie mam, ale zgadza sie lewy naroznik. Byl rozpruty po sama listwe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
M_M Posted March 3, 2018 Witam ! Nasza następna przyczepa została zakupiona właśnie tu - w Alexcampie - Adria Adora 423PS stan 100% zgodny z opisem , życzyłbym sobie i innym takie podejście do klienta. Oczywiście cena odzwierciedla stan , więc poszukiwacze tanich perełek raczej nic tu nie znajdą , ceny są zbliżone do cen na zachodzie . Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted June 6, 2018 Miesiąc temu kupiłem dethleffsa - generalnie stan zgadza się z opisem i tym co mówił sprzedający. Na obecną chwilę nie mam żadnych zastrzeżeń, sprzedający miły, konkretny i profesjonalny, polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Griszow Posted March 24 Cześć Osobiście nie polecam. Pojechałem po Wilka 2000r. Na telefon wszystko w najlepszym porządeczku (włącznie z zapewnieniami typu: zwacam za podróż w przypadku jakichś niezgodności). Na miejscu porażka. Buda zardzewiała jakby w jakiejś permanentnej wilgoci stała i mójulubiony tekst "po nową do salonu". Ale to nic, w ogłoszeniu było dmc niecałe 1300. Mój holownik może rwać 1460. Tym czasem na miejscu tabliczka znamionowa 1500kg. Niezgodności w papierach. Na SMS przypominający o deklaracji zwrotu za bezsensowną podróż nawet brak odzewu. Zasada: jest koniunktura mam Cię w d... Quote Share this post Link to post Share on other sites