Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

koledzy jeśli z was ktoś lubi Kaszuby spokój i cisze las i lisy do o koła to moge wam zaproponować urlop w miejscowości Brzeziny koło Kartuz 9km nie jest to żadne pole czy coś w tym stylu mam tam byłe gospodarstwo rolne i moge udzielić miejsca dla kolegów i koleżanek z forum bez żadnych opłat (chyba że jakiś upominek dla mojej babci która mieszka tam w domu) więc jak byłby ktoś zainteresowany to piszę jak to wygląda miejscowość położona w odległości 4 km od asfaltu i około 2 km od sklepu spożywczego od około 8do 20km znajduje się 15 jezior,300m od lasu, 9km od miasta kartuz i 6 km od przodkowa, miejscowość to same górki niema równego terenu ,to tyle na na temat położenia teraz co jestem wstanie wam załatwić woda bieżąca z wodociągu do dobrych parametrach testy wody do wglądu, i prąd też jestem wstanie wam załatwić niestety WC nie ma chyba że taki gospodarczy z serduszkiem w drzwiach ale większość z was na pewno ma swoje prysznice i wc w przyczepach jak ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na pw fotki zrobię i podeśle do tego tematu jak zrobi się zielono

Opublikowano

Mozesz zapodac jakies fotki tej ponderozy albo przynajmniej koordynaty to sobie z satelity podejrzymy :zlo:

Opublikowano
Możesz zapodać jakieś fotki tej ponderozy albo przynajmniej koordynaty to sobie z satelity podejrzymy :ok:

:zlo::zlo: dobre !!

Opublikowano

moge podać tylko jak to zrobić ??bo nie korzystam z takich programów internetowych? i nieznam żadnej stronki

[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 11:24 ]

http://www.targeo.pl/

wpisujecie miejscowość grzybno woj pomorskie powiat kartuzy

jak sie wam otworzy to lecicie z grzybna na północ drogą do lasu i potem 2 w prawo ta bardzo cieniutka aż do skraju zatoczki gdzie zaczyna się duży las to jest tak mniej więcej