1monstergarage Posted August 15, 2021 Witam wszystkich posiadaczy Angielek, jestem posiadaczem Angielki Swift Corniche 14 2E. Obrylem ja cala z instalacja 230v i 12v oraz wod kan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goblin Posted January 22 (edited) Ja tez Was witam! i przy okazji zapytam czy ta rurka pod podoga przyczepy to jest spust wody z ukladu, czy raczej zasilanie biezaca woda ukladu? Dodam ze od spodu ktos wkrecil zwykla srube. Czy tak to powinno wygladac w oryginale? Przy okazji pochwale sie przyczepka Edited January 22 by Goblin (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted January 22 47 minut temu, Goblin napisał: czy ta rurka pod podoga przyczepy to jest spust wody z ukladu Raczej tak. Jest jedna naukowa metoda żeby to sprawdzić - eksperyment. 48 minut temu, Goblin napisał: Dodam ze od spodu ktos wkrecil zwykla srube. Czy tak to powinno wygladac w oryginale? Nie widać żadnej śruby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goblin Posted January 22 srube juz wykrecilem...i wtedy zlalo sie troche wody, tylko czy to mozliwe, zeby z fabryki tak wyszlo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 22 srube juz wykrecilem...i wtedy zlalo sie troche wody, tylko czy to mozliwe, zeby z fabryki tak wyszlo?To raczej wygląda na jakąś samoróbkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted January 22 43 minuty temu, jacek00 napisał: Godzinę temu, Goblin napisał: srube juz wykrecilem...i wtedy zlalo sie troche wody, tylko czy to mozliwe, zeby z fabryki tak wyszlo? To raczej wygląda na jakąś samoróbkę Spust wody z konstrukcji??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 22 Spust wody z konstrukcji???Ten konkretny spust. Wątpię aby fabrycznie była wsadzona rurka od wody, która normalnie możesz kupić w markecie budowlanym. Tam samo ta przejściówka kanalizacyjna. Quote Share this post Link to post Share on other sites