Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zasłużenie dostali takie wyróżnienie :jump: pozostaje tylko pogrtatulować i życzyć dalszego rozwoju i sukcesów :slina:

Opublikowano

Złoty Mister Camping 2010 winner.gif.

Mam nadzieję że po tym zaszczytnym tytule na który zasłużyli nie zmienią personelu który był rewelacyjny, naprawdę.

Opublikowano

Wielkie gratulacje.

Mam tylko nadzieję, że nie podniesie cen rant.gif, bo latem będziemy tam na pewno270635636-JUMP2.gif.

Opublikowano

Nasze gratulacje;

cieszymy sie tym bardziej że to na naszym terenie dolnośląskim

mamy nadzieję jeszcze sie tam spotkać

załoga Stefana46go.

Opublikowano

Gratulacje dla Państwa Wiśniewskich. Byłem na pierwszym zlocie rodzinnym i tam doświadczyłem prawdziwie rodzinnej atmosfery.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spędziliśmy tam latem 2010 wspaniałe 2 tyg. Szczególne podziękowania za czyściutkie sanitariaty (nie wszędzie tak wyglądają - niestety).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie na stronie. Boguś mnie obudził i zaprosił ponownie do dyskusji. Jest mi bardzo miło, że Camping "Wiśniowa Polana" zdobył ten wspaniały i zaszczytny tytuł. Chociaż dopiero dzisiaj, to z wielką radością przesyłam serdeczne gratulacje Państwu Wisniewskim. Są wspaniali. W 2010 roku nie byliśmy w tamtych stronach, choc to tak blisko z Bolesławca. Jestem przekonany, że wiele się zmieniło i to na lepsze. Myślę, że w tym roku uda nam się ponownie spotkać w tym pięknym miejscu. Pozdrawiamy Ania i Stefan.

Opublikowano

I dostali zlocik !

PFCC we współpracy z campingiem nr 142 „Wiśniowa Polana” w Miłkowie k.Jeleniej Góry organizuje w dniach

13-17.08.2011 r. Międzynarodowy Zlot „POST F.I.C.C. Rally”. Zlot odbędzie sie bezpośrednio po zakończeniu 77. F.I.C.C. Rally w Pradze w 2011 r. Patronat nad zlotem objęło F.I.C.C. Szczegóły wkrótce.

Opublikowano

Doprawdy całkowicie zasłużony tytuł. Byłem tam w lecie 2010 r, i bardzo miło wspominam pobyt na Wiśniowej Polanie. Jeszcze raz gratulujemy .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Czy ktoś był w tym roku może w tym roku na tym kempingu?Planuję w majowy długi weekend "zakotwiczyć "tam i chciałbym wiedzieć jak tam jest?

Z opisów na forum oraz przyznanej nagrody w zeszłym roku :dzieki: (GRATULACJE !!! ) wynika,że jest tam bardzo przyjemnie.Chciałbym jednak dowiedzieć się jeśli ktoś wie jak jest tam z trasami pieszymi i rowerowymi??

Bardzo proszę o info :-)

Po powrocie na pewno relacja foto z opisem będzie :-)

Pozdrawiam Kuba & Beata