ptaku Posted October 12, 2010 II zlot Listopadowy - Święto Niepodległości 11 listopad - 14 listopad 2010 ul Puławska 82 24-120 Kazimierz Dolny GPS E - 21.9586 N - 51.3312 U W A G A ! ! ! z m i a n a a d r e s u 24-120 Kazimierz Dolny ul. Senatorska ( jadąc w stronę Wisły za wałem ) w razie problemu tel. 503 350 203 p. Tomasz po za tym ,będziemy bliżej centrum miasta wystarczy listę skopiować i dopisywać chętnych Lista chętnych : 1. ptaku 2. luksusowa buda 3. Jawor_ki 4. Przemo.D 5. Piotr05 6.Jery 7.Kondzio z Królową 8.Szczepan 9. Misiek69 10. BJoe -bd* 11.gfizyk-bd* 12.rysiaczek 13.Rober 14.RAZOR 15.tadek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spablo1 Posted October 12, 2010 ptaku, a jak kit założy temat dla uczestników spotkania we Wrocławiu i też będzie chciał to spotkanie nazwać w ten sposób to będzie mógł czy nie ? Będzie II - bo w ubiegłym roku był pierwszy Będzie Listopadowy - bo w listopadzie Będzie Święto Niepodległości - bo 11 listopada czyli II Zlot Listopadowy - Święto Niepodległości Pozdrowionka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ptaku Posted October 12, 2010 żyjemy w kraju wolnym ,na pewno nie będziemy mówić że to plagiat tylko żeby był jakiś wyróżnik ,żeby nie było pomyłek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luksiak Posted October 12, 2010 Lista chętnych : 1. ptaku 2. Luksusowa_buda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spablo1 Posted October 12, 2010 Spoko. Wymyślimy coś innego Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted October 12, 2010 my zrobimy "listopadówke" Żal mi tylko i pogodzić się nie moge z faktem że nie udało się jednego spotu zrobić przyjemności dla uczestników i jak by co zapraszamy do Wrocławia Quote Share this post Link to post Share on other sites
ptaku Posted October 12, 2010 Żal mi tylko i pogodzić się nie moge z faktem że nie udało się jednego spotu zrobić przyjemności dla uczestników i jak by co zapraszamy do Wrocławia miejsce w Kazimierzu dla Was zawsze się znajdzie ,zapraszamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted October 12, 2010 Niestety plany na Wrocław mamy od ponad pół roku i poumawiani jesteśmy ale połączymy się jakiegoś wieczora telefonicznie by choć przez chwile być razem z Wami Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jawor_ki Posted October 13, 2010 Dopiszcie do listy mnie ...................... lub nas. Powtórzę prośbę już dużymi literami. Dopisujcie nas n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jawor_ki Posted October 13, 2010 Ptaku dopisz NAS a Jawor_ka NIE . Jak on ma tak krzyczeć od 11 do 14 - to pojadę sama z dzieciakami. ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemo.D Posted October 13, 2010 i nas Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr05 Posted October 13, 2010 a dlaczego mnie nie ma liscie prosze o dopisanie najprawdopodobniej przyjade z Młodym dziewczyny jada na turniej tanca (Malwiny kolezanka z klubu robi wyzsza kategorie) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ptaku Posted October 13, 2010 przecież na dole jest napisane ,kopiuj i dopisz Lista chętnych : 1. ptaku 2. luksusowa buda 3. Jawor_ki 4. Przemo.D 5. Piotr05 chyba już jesteś Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luksiak Posted October 13, 2010 przecież na dole jest napisane ,kopiuj i dopisz ale jak jest na pierwszej stronie na samej górze to jest tak czytelniej a może jakiś programik ... bo nie wiem czy zaczynamy w środę wieczorkiem czy dopiero spotykamy się 11- listopada rano może ktoś nam podpowie jakieś ciekawe miejsca w okolicy tak do 80 km no max 100 km Quote Share this post Link to post Share on other sites
ptaku Posted October 13, 2010 już poprawiłem ja przyjadę dopiero 11 rano Quote Share this post Link to post Share on other sites