kit Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 pozwoliłem sobie założyć temat dla posiadaczy i miłośników knausów bo z tego co widze nasze grono rośnie w siłe proponuje by tu dzielić się spostrzeżeniami z użytkowania budek tej zacnej marki także pomysły na jakiekolwiek zmiany, udogodnienia itp bedą mile widziane a jeśli już ktoś dokonał jakiejś przeróbki to w tym miejscu też można się pochwalić i dać inspiracje następcom Co wogóle KNAUSiaki sądzą o takim temacie? jest potrzebny, bedzie przydatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 pomysł ekstra knausiarze łączcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwwa Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 kit, super pomysł. może mod by dorzucił tu od razu parę postów z wątku Nasze pojazdy - NICKT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKT Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam, myślę że jak są kluby karawaningowe w związku z miejscem, tak mogą być i "markowe". jacekwwa - ja mam coś tu wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwwa Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jacekwwa - ja mam coś tu wrzucić? ty raczej nie dasz rady, ale któryś z moderatorów na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 myśle że sami poruszymy znów te tematy bo są interesujące ale jak by się któremuś z adminów lub moderatorów chciało przenieś te posty to będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKT Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Będzie jakiś KNAUSiak na zlocie w Ochabach? Ja się wybieram to może uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 w Ochabach Nas nie będzie ale napewno będziemy na naszym VIII zlocie w Miłkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mymlon Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Fajnie Knausiaki, piszcie dużo o swoich przyczepkach. Myślę, że przenoszenie pojedynczych postów nie ma sensu, tamte wątki stracą ciągłość a tu będą wyglądać dziwnie. Na razie proponuję Wam przyklejony temat w dziale "nasze pojazdy" a jeśli będzie taka potrzeba to może Piotrek lub Tomek założą osobny dział pt "klub, koło, fanklub, itp". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Myślę, że przenoszenie pojedynczych postów nie ma sensu, tamte wątki stracą ciągłość a tu będą wyglądać dziwnie. Na razie proponuję Wam przyklejony temat w dziale "nasze pojazdy" ok zostawmy tak jak jest i zobaczymy co z tego wyjdzie To proponuje wrócić to spraw technicznych i tu się przyznam że od wczoraj myśle nad pomysłem kolegów o przerobieniu przedniego łóżka na stałą sypialnie i zaczynam widzieć plusy największym luk bagażowy w który można by nawet rowery wrzucić Widziałem taka przeróbke na jednym że spotów wielkopolan i przyznam się że wielkość tego luku jest zadziwiająca tym bardziej że ktoś uniósł łóżko o jakieś 20-30cm wyżej niż standard przypominało to troche alkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKT Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Myślę, że w moim Knausie spokojnie wejdą do luku 2-3 rowery. Dobrym rozwiązaniem jest też to że luk jest otwierany z dwóch stron i te drzwiczki są dość duże. Dobrą rzeczą byłoby założyć dział pt. np KLUBY i potem poddziały: HOBBY, KNAUS, ADRIA, TABBERT, FENDT itd. W ten sposób ktoś szukający info dot. swojej marki może szukać w konkretnym miejscu. Niestety pierwszy weekend września mam zajęty i do Miłkowa nie pojadę, ale pozdrawiam KNAUSiaków i życzę udanego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Myślę, że w moim Knausie spokojnie wejdą do luku 2-3 rowery i to najbardziej dało mi do myślenia bo kombinuje cały czas jak rowery w przyszłym sezonie wozić Chciałem na dyszlu ale jest w mojej budce bardzo krótki (nie całe 90cm) i przy ostrych zakrętach nawrotach i manewrach byłoby ryzyko że rowery odbiły by się o auto No i kwestia zabrudzenia rowerów po drodze byłaby rozwiązana jak by do luku wlazły Dobrym rozwiązaniem jest też to że luk jest otwierany z dwóch stron i te drzwiczki są dość duże. a te drzwi na tyle duże są że rower by wszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To ja się tylko zamelduję (bo praca) i podrzucam nazwę naszego klubu: KNAUSKLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwwa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chciałem na dyszlu ale jest w mojej budce bardzo krótki (nie całe 90cm) i przy ostrych zakrętach nawrotach i manewrach byłoby ryzyko że rowery odbiły by się o auto Ja mam bagażnik na dyszlu, nie zawadzam rowerem o auto przy manewrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja mam bagażnik na dyszlu, nie zawadzam rowerem o auto przy manewrach. A ile rowerów stawiasz? Ja bym montował 2 i na oko to miejsca na styk mi się zdaje ale jeśli by było ok to byłaby to dla mnie dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi