Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos kto posiada niewiadowke moze mi dokladnie zmierzyc swoja szybe ?

Po ostatnim wypadzie zgubilem okno kuchenne do mojego burstnera i nie moge nigdzie dostac nowego.

Wydaje sie ze takie bedzie pasowalo:

http://www.go-market.pl/NZ3OKN00-0079,ck02,Szyba_pojedyncza_kpl_bezbarwna_700x300,ck,products.xml#

Ale musze miec pewnosc przed zakupem. Czy ktos kto ma niewiadowke moglby zmierzyc dokladnie swoja szybke ? chodzi mi o dokladny wymiar czy to jest 700x300 czy moze 750x320 ? bo na tej stronie roznie podaja wymiary, i jest szansa ze jest troche szersza.

Szerokosc to latwo zmierzyc, a wysokosc od gornej krawedzi do dolnej, razem z ta czescia zawiasowa.

I jeszcze wymiary okna, ale do srodkowej czesci uszczelki.

Bede bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Krzyss, firma którą podajesz jest także w Legionowie na ul. Handlowej (dawniejszy Campotur). Zazwyczaj na placu stoją przyczepki do sprzedaży i możesz przyjechać, dopasować. Zadzwoń podadzą Tobie wszystkie wymiary.

Opublikowano
Krzyss, firma którą podajesz jest także w Legionowie na ul. Handlowej

a jeszcze bliżej na Spójni. Miła i cierpliwa obsługa :jump:

Opublikowano

Ja wiem, przy spojni bylem, ale szyba ta jest w legionowie wlasnie.

Przy spojni powiedzieli mi ze te szyby sa do niewiadowek, ale jak na nie patrze to jakos tego nie widze. Chyba musze pojechac do legionowa i dopasowac...

Opublikowano

Przy spojni powiedzieli mi ze te szyby sa do niewiadowek, ale jak na nie patrze to jakos tego nie widze. Chyba musze pojechac do legionowa i dopasowac...

Jeżeli chcesz to mogę podjechać i dokonać pomiarów, ale zakup to musisz dokonać osobiście. Tylko musisz napisać dokładnie o którą szybę chodzi.

Opublikowano

Jeżeli chcesz to mogę podjechać i dokonać pomiarów, ale zakup to musisz dokonać osobiście. Tylko musisz napisać dokładnie o którą szybę chodzi.

No o szybe to chodzi mi o ta: http://www.go-market.pl/NZ3OKN00-0079,ck02,Szyba_pojedyncza_kpl_bezbarwna_700x300,ck,products.xml#

Podobno jest to szyba do niewiadowki, ale wlasnie mam problem bo nie wiem czy napewno.

Ja potrzebuje szybe o wymiarach 750x320

Opublikowano
Przed południem podjadę i podam wymiary.

Czekam z niecierpliwoscia :-)

Opublikowano

Dokonałem pomiaru szyby i faktyczne wymiary całkowite to 76 cm x 39 cm z listwą aluminiową( wymiar 70 x 30 jest w świetle szyby) jest to szyba pojedyncza (jednowarstwowa), szyba podwójna kosztuje 222 zł. Krzyś napisz czy masz już kółko podporowe, bo ja mam takie małe ( 15,5 cm) i jak będziesz chciał to mogę Ci dać.

19535287695703801206.jpg

15711559651271682057.jpg

Opublikowano

Chcialbym wszystkim podziekowac za pomoc, a szczegolnie Wojkowi. Chcialo mu sie pojechac do sklepu i sprawdzic dokladnie okno, dzieki i tobie zundapp600 wymiary sa dokladnie takie jak podales.

Okno troszke wieksze, ale udalo sie jakos dopasowac i w sumie wyszlo bardzo ok. Nie ma co prawda regulowanego uchylania, ale to jeszcze z czasem dorobie jak znajde jakies pasujace.

Jeszcze raz dzieki, to milo wiedziec ze sa tacy ludzie ktorzy bez interesownie pomagaja innym, to naprawde malo spotykane w dzisiejszych czasach. :niewiem:

Opublikowano

Ja także dziękuję Krzysztof za miłą rozmowę i myślę że jeszcze się spotkamy. Cieszę się, że mogłem pomóc .