Cytrus Posted July 23, 2016 fajnie Powolniaczku że znalazłeś dobre miejsce w Białowieży Quote Share this post Link to post Share on other sites
powolniak Posted August 4, 2016 fajnie Powolniaczku że znalazłeś dobre miejsce w Białowieży A tutaj ciąg dalszy filmiku obrazującego drugą część pola w gospodarstwie agroturystycznym, w którym zatrzymaliśmy się. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted August 4, 2016 (edited) a żona mi melduje, że przed chwilką, od Michała wyjechał zestaw, z forumową naklejką (żona zapomniała jego forumowy nick), widząc naszą forumową naklejkę zatrzymał się i powiedział by od Michałowej uciekać jak najdalej, bo to nieobliczalne babsko, nie trzymające się umowy i w ogóle szkoda słów. to byłem ja jarząbek znaczy gołąbek Niestety u Michała spotkała mnie nie miła niespodzianka. Ugadaliśmy się z Panią na 65 zł., nie wiedzieliśmy ile zostaniemy w Białowieży, ale na drugi dzień stwierdziliśmy, że się przemieścimy-tak coś nas tknęło. Niestety podczas rozliczenia cena skoczyła do 85, dobrze że tego orienta nie złapałem np. po kilku dniach, bo pewnie bym się wkurzył , choć i tak się wkurzyłem i nie chodzi tu o te 20 zł , jak o robienie z gęby gumowca Edited August 4, 2016 by Pierzasty (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted August 4, 2016 Oj chodziła mi po głowie Bieriozka ale tą agroturystyką zburzyłeś mój plan... Dzięki! Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted August 6, 2016 Jesienią pewnie też zawitamy na tą miejscówkę. Wygląda zachęcająco Quote Share this post Link to post Share on other sites