Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam przyczepę adrię. Zważywszy na fakt iż nie potrzebuję ona łazienki, wszelkie akcesoria łazienkowe zostały wyrzucone z niej. Zostały puste ściany i nie wiem co na nie dać? Czy tapeta to dobry pomysł ? Jeżeli tak to jaka?

Teraz łazienka ma spełniać funkcję magazynku m.in. pod latawce kitesurfingowe,deski, torby etc.

Opublikowano

Jak chcesz to jako magazynek to tapetę możesz łatwo uszkodzić przy wyjmowaniu i wkładaniu sprzętu. Może lepiej obij korkiem, albo wykładziną.

Opublikowano

Zakup taki materiał (dykta?) z którego robi się plecy do mebli. Są one w różnych odcieniach brązów (olcha, dąb, buk, itd) oraz biały.

Zapodajesz firmie wymiary i wycinają Ci na wymiar!

Ja tak zrobiłem w swojej starej przyczepce... polecam.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.