Skocz do zawartości

Profesjonalny sprzedawca przyczep campingowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chcialabym uzyskac informacje na temat jakiegos profesjonalnego sprzedawcy przyczep campingowych. Chodzi mi głównie o kogos kto takie przyczepy sprowadza, sprawdza i ma mozliwosc naprawy. Prosilabym o szczere rady, a nie reklamy. Noszę sie z zamiarem kupienia dobrego sprzętu w przystępnej cenie.

Serdecznie dziękuję za pomoc.

Opublikowano

:-) No cóż, widząc informacje o Tobie, to myślę, że możesz poszukać w Holandii - oni na pewno mają doświadczenie. Nie oczekuję od Ciebie wypełnienia profilu, ale przynajmniej określ w jakich rejonach chcesz znaleźć takiego sprzedawcę, a potem zajrzyj do kąciku dla kupujących. Tam jest trochę informacji. Szukaj też nie gryzie :-)

Opublikowano

Kolega zobaczył w internecie , na drugi dzień pojechał i kupił idealną.

Szukał przyczepy parę godzin.

Sprzedawca jednej mu odradził i powiedział w prost ,że jest zgniła i doradził tą idealną.

Z tym doradzaniem to jest różnie , ja ci zagwarantuję dobrego sprzedawcę , a on akurat będzie chciał cię naciągnąć.

Najlepiej samemu poszukać , ale to jest trudne.

Opublikowano
w przystępnej cenie.

dla jednego to 10 tyś, dla drugiego to 40 tyś :ok:

musisz kolego sprecyzować swe potrzeby

wtedy może ktoś się pokusi o polecenie jakiegoś konkretnego sprzedawcy/handlarza itp. :ok:

Opublikowano

Jestem z wojewodztwa Dolnosląskiego, czy zna tam ktos takową firmę? Przepraszam nie chcę kupować od osoby prywatnej. Kolezanka tak zrobila i miala potem same problemy. Tym bardziej, ze my kobiety jestesmy traktowane mniej powaznie gdy przychodzimy bez obstawy faceta, który bedzie mial pozór na sprawy techniczne. Po prostu nie chce, żeby mi ktos wcisnął jakis bubel.

Opublikowano

sorry nie obraż sie ,ale masz bardzo idealistyczne podejście do życia :ok: pamiętaj że kupując od handlarza ,to cech jakich szukasz ciężko się doszukać w tym środowisku -to jest handel i każdy żyd swoje g... chwali ,jak mówi stare przysłowie

a jak śię określisz z potrzebami ,bądż wybierzesz ,już jakiś sprzęt to ,któryś z okolicznych forumowiczów na pewno posłuży Ci męskim {technicznym} :ok: wsparciem

Opublikowano
Przepraszam nie chcę kupować od osoby prywatnej. Kolezanka tak zrobila i miala potem same problemy.

Podziel się z nami informacjami, w czym jest problem kupując przyczepę od osoby prywatnej :ok: jak się domyślam w Twojej ocenie kupując od handlarza problemu tego nie ma :ok: może lepiej kupić nową przyczepę w serwisie mając gwarancje :ok:

Opublikowano
Jeżeli masz ochotę obejrzeć moje przyczepy zapraszam do siebie w Pruszczu Gdańskim. Mam 4 szt. na sprzedaż. Wszystkie w idealnym stanie - za to ręczę głową przywiezione osobiście z Holandii.
Prosilabym o szczere rady, a nie reklamy.

Miały być rady a nie reklamy. Ja widzę Twojego posta jako reklamę. Czyżbyś pod przykrywką tego forum chciał sprzdawać przyczepy ? :ok:

Opublikowano
Przepraszam nie chcę kupować od osoby prywatnej.

Czasami lepiej kupić zadbaną przyczepę od prywatnego użytkownika. Jeśli dbał o swoją przyczepę to będzie to sprzęt o wiele lepszy niż ten z komisu. :ok:

Opublikowano
Jeżeli masz ochotę obejrzeć moje przyczepy zapraszam do siebie w Pruszczu Gdańskim. Mam 4 szt. na sprzedaż. Wszystkie w idealnym stanie - za to ręczę głową przywiezione osobiście z Holandii.
Prosilabym o szczere rady, a nie reklamy.

Miały być rady a nie reklamy. Ja widzę Twojego posta jako reklamę. Czyżbyś pod przykrywką tego forum chciał sprzdawać przyczepy ? :ok:

Każdy orze jak może :ok:

[ Dodano: Wto 13 Kwi, 2010 23:07 ]

molla, Jeśli naprawdę nie znasz się na sprawach technicznych czego nikt od Ciebie nie wymaga i z tego nie szydzi bo jesteś kobietą i masz takie prawo. To w oczach potencjalnego "handlarza" jesteś idealnym obiektem do zakupu byle czego lub jakiegoś odpadu który się nie może sprzedać.

Poszukaj sobie ofert w internecie, zaznacz czego dokładnie szukasz, jakiego rocznika, o jakim standardzie i w jakim przedziale cenowym. Możesz potem powysyłać linki i na pewno ktoś będzie potrafił ocenić daną przyczepę w ogłoszeniu bądź nawet wcześniej ją oglądał. Jeśli szukasz czegoś nowego to znam sprzedawce z okolic Wrocławia (jak Cię to interesuje to jego dane kontaktowe napiszę ci na PW).

Pozdrawiam i życzę pomyślnego szukania

Ariel

Opublikowano

Dobrze kolega radzi, poszukaj co cię interesuje, potem wrzuć np tu linka, ew poproś kogoś z Wrocławia, żeby pojechał z Tobą.

Jeśli chodzi o kupno, to w Bieruniu masz 3 komisy możesz się wybrać pooglądać, posłuchać co gadają (pewnie każdy powie co innego)

dodam że jeden daje roczną gwarancję (chyba tylko na osprzęt), ale to już coś

Ja mogę polecić sprzedawcę od którego kupiłem (i nie tylko ja) moją hobby

człowiek wydaje się uczciwy, nie sprowadza złomu, choć ceny może nie ma najniższe ...

Opublikowano
Jestem z wojewodztwa Dolnosląskiego,

W ubiegłym tygodniu zakupiłam przyczepę w Komornikach koło Środy Śląskiej - namiary tutaj

Sprowadzają przyczepy z Anglii, do tego mają serwis. Podejście profesjonalne, wszystko pokażą, uruchomią, ale uwaga - ogałacają przyczepę ze wszystkiego, co ruchome, a potem dodają za pieniążki. Ale trzeba się targować. My za 100 zł wytargowaliśmy zbiorniki na kółkach na czystą i szarą wodę, przedłużacz i lusterka dodatkowe do samochodu :ok: .