qbek Posted July 18, 2018 4 minuty temu, adamw napisał: Z dużą przyczepą jakby ktoś chciał to problem może mieć. Problem ze znalezieniem czy z dojazdem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamw Posted July 18, 2018 3 godziny temu, qbek napisał: Problem ze znalezieniem czy z dojazdem? Z dojazdem. Jak bym miał długą przyczepę to bym się tam bał wjeżdzać. Moja to tylko 410 długości. Miejsce jest super, cisza i spokój. Moje dziewczyny nie były jednak zbyt zadowolone bo brak zasięgu w telefonach. :-D Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumpel Posted August 26, 2019 Ja właśnie kończę powoli urlop w Bieszczadach - na mój powrót w te piękne tereny musiało upłynąć 9 lat ?. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted August 26, 2019 A ja wpadłam na chwilę w długi weekend sierpniowy też chyba po 9 latach a może i więcej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted August 26, 2019 (edited) A mi "zaiskrzyło". Bardzo spodobała mi się ta kraina Jednak dojazd z moich stron skutecznie zniechęca do podróży w te rejony, ale na pewno tam kiedyś wrócę. Jeszcze raz Gosia dzięki za doborowe towarzystwo Edited August 26, 2019 by Pierzasty (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kalapan Posted August 27, 2019 W dniu 26.08.2019 o 20:05, rumpel napisał: Ja właśnie kończę powoli urlop w Bieszczadach - na mój powrót w te piękne tereny musiało upłynąć 9 lat ?. Na jakim kempingu koczowaliście ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumpel Posted August 28, 2019 8 godzin temu, kalapan napisał: Na jakim kempingu koczowaliście ? Camping Jawor w Solinie - na najwyższym piętrze (piękne widoki na jezioro ) , dziś niestety musimy się już zbierać do domu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 28, 2019 7 godzin temu, rumpel napisał: Camping Jawor w Solinie Czy to stanowisko premium? Jeżeli nie widziałeś je? Możesz coś opisać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumpel Posted August 28, 2019 5 minut temu, Kevin napisał: Czy to stanowisko premium? Jeżeli nie widziałeś je? Możesz coś opisać. Tak, to stanowisko premium. Jest ich 6 i mają najlepsze widoki, dodatkowo na parceli jest kanalizacja do zrzutu szarej wody i nieczystości z kibelka oraz przyłącze wody ( warto mieć dłuższy wąż z szybkozłączką ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 28, 2019 Dzięki. Miesiąc (tydzień) miodowy miałem wiele lat temu w Bieszczadach, wypada wrócić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gusia-s Posted August 28, 2019 W dniu 26.08.2019 o 20:53, Pierzasty napisał: A mi "zaiskrzyło". Bardzo spodobała mi się ta kraina ... ... Jeszcze raz Gosia dzięki za doborowe towarzystwo Trzeba będzie powtórzyć . 9 godzin temu, rumpel napisał: Camping Jawor w Solinie - na najwyższym piętrze ( A byliśmy tam z @Pierzasty-m na przeszpiegach 17.08. wieczorkiem. Strasznie ciasno było pewnie ze względu na przedłużony weekend 15-18.08. My staliśmy w Polańczyku na Cyplu choć wcześniej rozpatrywaliśmy również Jawor ale w trakcie koncepcja się zmieniła . Te parcele na Jaworze o podwyższonym komforcie to tylko z rezerwacją i chyba co najmniej na tydzień pobytu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted August 28, 2019 (edited) 17 minut temu, gusia-s napisał: Trzeba będzie powtórzyć . A byliśmy tam z @Pierzasty-m na przeszpiegach 17.08. wieczorkiem. Strasznie ciasno było pewnie ze względu na przedłużony weekend 15-18.08. My staliśmy w Polańczyku na Cyplu choć wcześniej rozpatrywaliśmy również Jawor ale w trakcie koncepcja się zmieniła . Te parcele na Jaworze o podwyższonym komforcie to tylko z rezerwacją i chyba co najmniej na tydzień pobytu. Faktycznie te kilka parceli ma wspaniałe walory widokowe, ale reszta nie powala. A węzeł sanitarny wręcz.odraża, co przy tej cenie nie powinno mieć miejsca. ....powtórzyć mówisz ? Pewnie nie w przyszłym roku, ani w następnym, ale taaak! @Rumpel szkoda że się mineliśmy, bym zobaczył jak dbasz o sprzęt Administracji Edited August 28, 2019 by Pierzasty (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
leszek Posted August 28, 2019 W dniu 26.08.2019 o 20:05, rumpel napisał: Ja właśnie kończę powoli urlop w Bieszczadach - na mój powrót w te piękne tereny musiało upłynąć 9 lat ?. Szkoda ze wcześniej nie napisałeś tego posta . Byłem pt - niedz w Cisnej na koncercie " natchnieni bieszczdem " A w sobotę na chwilę wieczorem wpadliśmy ze znajomymi nad zaporę . Chodziliśmy po zaporze i koło kempingu ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kalapan Posted August 28, 2019 (edited) 16 godzin temu, rumpel napisał: Camping Jawor w Solinie - na najwyższym piętrze (piękne widoki na jezioro ) Ja tam zajechałem w samym szczycie sezonu , jak zobaczyłem co się dzieje w tym Jaworze i na Cyplu w Polańczyku, to od strzału wypaliłem na kemping do Rajskie. Cisza , spokój, bez ścisku - czyli to co preferuję. Ten ośrodek wypoczynkowy/ kemping w Rajskie odwiedzę zapewne jeszcze nie raz. Edited August 28, 2019 by kalapan (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted August 29, 2019 7 godzin temu, kalapan napisał: Ja tam zajechałem w samym szczycie sezonu , jak zobaczyłem co się dzieje w tym Jaworze i na Cyplu w Polańczyku, to od strzału wypaliłem na kemping do Rajskie. Cisza , spokój, bez ścisku - czyli to co preferuję. Ten ośrodek wypoczynkowy/ kemping w Rajskie odwiedzę zapewne jeszcze nie raz. Cześć. A jak oceniasz bazę sanitarną? Quote Share this post Link to post Share on other sites