Skocz do zawartości

złodzieje wybili okno w burstner

Rekomendowane odpowiedzi

witam w mojej cepce jakies *osoby* wybiły mi okno i mam ogromny problem z dopasowaniem szyby teraz, czy ktos miał podobny problem i gdzie mozna dokupic szybe do Burstner wymiary to 135 x 62 cm, Pozdrawiam !

lucskywalker, Również łączymy się z tobą w bólu ale wykasuj te damy lekkich obyczajów z postu,wracając do tematu popatrz na allegro jest tam kilka komisów które handlują używanymi częściami pozdrawiam.

witam w mojej cepce jakies kurwy wybiły mi okno i mam ogromny problem z dopasowaniem szyby teraz, czy ktos miał podobny problem i gdzie mozna dokupic szybe do Burstner wymiary to 135 x 62 cm, Pozdrawiam !

Z zakupem szyby nie ma większego problemu, zerknąć w Internet i wykonać kilka telefonów. Jak na kobiety to miały wielka silę by wybić szybę!!!

A tak na marginesie nie bluźnimy na forum :niewiem:

Luc - wystarczy wrzucić w allegro:

http://allegro.pl/item955250410_czesci_od_burstner_city_82_84r_autocamp_kwidzyn.html

Nie dziwię się Twojej złości, ale popieram Track222, że na forum nie rzucamy mięsem.

Powodzonka w szukaniu :niewiem:

hej wszystkim przepraszam za rzucaniem miesem, ale mnie poniosło. Niestety jak narazie nie moge znalesc w/w szyby z tego co sie orientowałem bedzie wielki problm z dopasowaniem tej zyby. odnosnie Soliny to naprawde piekne tereny ale byłem bez przyczepy. Za to jakie szczupaki i klenie to głowa boli ! byłem dokładnie w polańczyku i mieszkalismy u znajomych w tym roku juz przyczepka bede jechał nad jezioro Gopło, mam adzieje ze do czerwca anaje szybe, i mam rowniez gorąca prosbe do was gdybyscie przypadkiem znalezli gdzies szybe na allegro badz gdziekolwiek prosze o kontakt na numer 510 105 571 lub gg 7320611 bede bardzo wdzieczny pozdrawiam wszystkich !

witam w mojej cepce jakies *osoby* wybiły mi okno i mam ogromny problem z dopasowaniem szyby teraz, czy ktos miał podobny problem i gdzie mozna dokupic szybe do Burstner wymiary to 135 x 62 cm, Pozdrawiam !

współczuję zdarzenia koledze, stało się i się nie odstanie

zajrzyj i poszukaj jest trochę propozycji

jeśli nie będzie konkretnego modelu napisz do wystawiających

http://allegro.pl/listing/search.php?category=18560&sg=0&string=szyba&change_view=1

powodzenia

witam w mojej cepce jakies kurwy wybiły mi okno

Myślę , że kolega wie ,że to były kobitki i potrzebowały lokum . :ok:

Poważnie to szyb jest sporo tylko wystarczy sięgnąć po internet.

Oczywiście to nie cytat tracka tylko założyciela tematu.

• 4 tygodnie później...

po miesiacu udało m sie w koncu znaleśc szybę... nie jest od tej przyczepy lecz ma oryginalny wymiar jak moja, teraz bede brał sie za wymianę osi w której musze wałki skrętne wymienic. Czy ktoś z was wie jak wymontoac os z przyczepy, czy byl podobny temat juz na forum ? z tego co sie orientuje to chyba jest ona wspawana do ramy ale fachowiec mowił mi ze raczej bedzie ona pykecana, pomozcie cos . Pozdrawiam

Oś jest przykręcana do ramy.

Mam gościa co regeneruje gumy i wałki w osiach.

Całość ( prawa i lewa strona) to ok chyba 500 zł.

Jeśli chcesz to na PW mogę dać nr tel do niego lub namiary..

Na forum nie chcę robić reklamy ( mogę kogoś urazić).

Trafko, jasne że chcce namiary na priv, czy jestes na 100 % pewny że oś jest przykręcona a nie zintegrowana z całością ramy bo jesli tak, to nie ma najmniejszego problemu - sam to zrobie natomiast jesli jest wspawana to niestety nie bedzie to juz niestety nie bede na tyle kompetentny aby to samemu wykonac- brak sprzetu, palinika , spawarki itp........