Skocz do zawartości

To już start sezonu??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie własnym oczom nie wierzyłem.... w ciągu wczorajszego dnia widziałem 3 autka z przyczepami (kempingowymi oczywiście) - i tak do żony mówię... nie ma co trzeba przyczepę ruszyć, ponaprawiać to i tamto, nasmarować hamulec i w drogę - ona się tylko popukała (czyli entuzjastycznie podeszła do sprawy ) :look:

I ciekawy jestem czy to już wakacje czy zakupy przyczep przed sezonem??

I może ktoś z Was jechał w Choroszczy z przyczepą wczoraj ??

Opublikowano

A może prowadzili przyczepy na budowy...

Ostatnio coraz więcej ogonków stoi z przeznaczeniem dla budowlańców.

Opublikowano

gfizyk, to też jakieś wytłumaczenie ale nie wierzę żeby ktoś taką piękna adrię na budowę ciągnął... toć to grzech :look:

Opublikowano

Stef - może ma zaufaną ekipę ;) , albo umowę tak sporządzoną, że za wszystkie szkody w przyczepie odpowiadają ... :look: .

Albo ściągana z Zachodu. W końcu sezon na zakupy już się powoli zaczyna...

Opublikowano

A może jednak to byli karawaningowcy i rozpoczynali sezon. Ja w tym roku (2010) byłem już dwa razy z przyczepką na kampingu. Karawaning zimowy jest super! :look:

Opublikowano
A może jednak to byli karawaningowcy i rozpoczynali sezon. Ja w tym roku (2010) byłem już dwa razy z przyczepką na kampingu. Karawaning zimowy jest super! :look:

To pochwal się gdzie byłeś i czy miałeś sąsiadów

Opublikowano

JacekSz, A może kończyli poprzedni sezon :jump: bo nie mieli jak wrócić :jump: z powodu zasypanych dróg

Opublikowano

To pochwal się gdzie byłeś i czy miałeś sąsiadów

Byliśmy na campingu Polana Sosny w Niedzicy, wątki są na forum (Sylwester Południowców i Zbiegowisko Południowców Dzień Kobiet). Jak widać na zdjęciach, towarzystwa było sporo!

http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5808&highlight=sylwester

http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=6042